Τα ΟΚ! Anytime Markets καλούν τα παιδιά να…«ξυπνήσουν» τον Άγιο Βασίλη!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 14 Δεκεμβρίου 2017
Τα ΟΚ! Anytime Markets καλούν τα παιδιά  να…«ξυπνήσουν» τον Άγιο Βασίλη!

H γνωστή αλυσίδα supermarket, για άλλη μια φορά στέκεται στο πλευρό των μικρών μας φίλων, στηρίζοντας τη μεγάλη, χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, από τις 11:30 το πρωί.

Στην εκδήλωση «Ο Άγιος Βασίλης κοιμάται», στήνεται το σκηνικό του υπνοδωματίου του Άγιου Βασίλη, που ξεκουράζεται πριν το καθιερωμένο του ταξίδι για την παράδοση των δώρων, ενώ οι λιλιπούτειοι φίλοι μας, καλούνται να τον βοηθήσουν στην προετοιμασία του. Στα πλαίσια αυτής της «διαδραστικής γιορτής», τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε 6 εργαστήρια (μουσικής, χειροτεχνίας, ζαχαροπλαστικής, δημιουργικής γραφής κ.ά) και θα εμπλακούν ενεργά σε μια σειρά δημιουργικών δραστηριοτήτων, υπό την καθοδήγηση ειδικών παιδαγωγών.

Όπως δήλωσε η κα Μαρία Αρτίκη, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας των OK! Anytime Markets: «Η συνεργασία μας με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στο πλαίσιο της φετινής χριστουγεννιάτικης γιορτής είναι για εμάς μια φυσική συνέχεια σε μια σειρά δράσεων που έχουν επίκεντρο το παιδί και τη βελτίωση του βιοτικού του επιπέδου. Αυτή τη φορά, στόχος μας είναι να συμβάλουμε στη μοναδική αυτή πρωτοβουλία του Ιδρύματος να δημιουργήσει για τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και εμπειρία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία και να καλέσω όλα τα παιδιά να έρθουν και να ζήσουν αυτή τη μοναδική γιορτή».

Οικοδέσποινα της γιορτής θα είναι η Διευθύντρια Ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star, Μάρα Ζαχαρέα, η οποία θα διαλέξει και θα διαβάσει στα παιδιά ορισμένες από τις χριστουγεννιάτικες ιστορίες που τα ίδια θα έχουν γράψει για να….ξυπνήσουν τον Άγιο Βασίλη!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI