Τα OK! ANYTIME MARKETS 15 χρόνια πάντα δίπλα στον πελάτη

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 14 Μαΐου 2019
Τα OK! ANYTIME MARKETS 15 χρόνια πάντα δίπλα στον πελάτη

Τα convenience stores OK! Anytime Markets έχουν επιλέξει να επενδύουν στρατηγικά στη διαρκή ανάπτυξη του δικτύου τους, θέτοντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της συνεχούς κερδοφορίας των franchisees και ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, μέσα από ελκυστικά και λειτουργικά σημεία πώλησης.

Η OK! Anytime Markets, πρεσβευτής ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας στην Ελλάδα, μέσω της νέας επιχειρηματικής της δραστηριότητας επεκτείνει τη φυσική της παρουσία και εκτός Αττικής. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα για δημιουργία εποχιακών καταστημάτων σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος στη νησιωτική Ελλάδα, μέσω συνεργασιών franchise.

ok.anytime.market2

Οι συνεργάτες που επιθυμούν να μετατρέψουν το κατάστημά τους σε ΟΚ! Anytime Markets, θα επωφεληθούν από μια σειρά πλεονεκτημάτων με σημαντικότερα: το αρχικό εμπόρευμα μπαίνει σε παρακαταθήκη, διασφαλίζεται η 100% επιστροφή των εμπορευμάτων μετά τη λήξη της σεζόν, προσφέρεται μεγάλη ποικιλία σε τουριστικά εποχιακά προϊόντα και πλήρης διαφημιστική υποστήριξη. Επίσης, η μητρική εταιρεία αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή του χώρου, ενώ παρέχονται και εκπτώσεις αγορών, αντίστοιχες των μεγάλων αλυσίδων.

OK 400Η εταιρεία έχει βάλει σε εφαρμογή ένα μεγάλο πρόγραμμα ανακαινίσεων παλαιότερων καταστημάτων. Μέχρι στιγμής έχουν ανακαινιστεί 20 καταστήματα, ενώ μέσα στην επόμενη 5ετία προβλέπεται να ανακαινιστούν όλα τα παλιά καταστήματα, με τη χρηματοδότηση, ως επί των πλείστων, από τη μητρική εταιρεία. Η εταιρεία υλοποιεί επίσης relocation καταστημάτων με στόχο τη μεταφορά τους σε πιο κεντρικά σημεία και την επαναλειτουργία τους σε καλύτερο χώρο, πάντα με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας πάνω σε θέματα τεχνογνωσίας και τεχνικής.

Η επιλογή του καταστήματος γίνεται με αυστηρά κριτήρια από τα OK! Anytime Markets, ακολουθώντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν στην ορθή και επιτυχημένη λειτουργία του, ενισχύοντας παράλληλα το concept της εταιρείας. Το κατάστημα θα πρέπει να είναι ισόγειο και συνολικής επιφάνειας 70-120 τ.μ., καθώς και να βρίσκεται σε πολυσύχναστη τουριστική περιοχή. Τέλος, η απασχόληση του ιδιοκτήτη καθίσταται απαραίτητη. Μέχρι το κατάστημα να λειτουργήσει, μεσολαβεί διάστημα εκπαίδευσης και προπαρασκευής του ιδιοκτήτη, τόσο σε θεωρητικό, όσο και πρακτικό επίπεδο και τον καθιστά απολύτως έτοιμο, ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας, για να υποστηρίξει άψογα την επένδυσή του.

ok.anytime.markets2

Διευρυμένο ωράριο για κάθε ανάγκη

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά των OK! Anytime Markets είναι ότι λειτουργούν σε ένα διευρυμένο ωράριο, σε σύγκριση με άλλες αλυσίδες καταστημάτων, καθώς είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 11 μ.μ., συνάδοντας έτσι με τα απαιτητικά ωράρια των εργαζομένων της σύγχρονης εποχής και διευκολύνοντάς τους να κάνουν εύκολα και γρήγορα τα ψώνια τους. Με ισχυρή παρουσία 15 χρόνων στον χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα και 20 νέα καταστήματα να έχουν ανοίξει μόνο την τελευταία 5ετία, η εταιρεία σήμερα διαθέτει 106 καταστήματα και 2 Grocery stores και απασχολεί πάνω από 480 εργαζομένους μαζί με τους συνεργάτες της.

Πλήρης εφοδιασμός σε όλο το δίκτυο

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του μεγάλου αριθμού των καταστημάτων της και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, η εταιρεία προγραμματίζει μέσα στην επόμενη 2ετια να μεταφέρει το Logistics Center της σε έναν υπερσύγχρονο χώρο. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα αφορούν στη κεντρικοποίηση 3.800 κωδικών που φτάνει στο 91%, την τεμαχιακή διαχείριση η οποία σε επίπεδο κωδικών κυμαίνεται στο 90% και τις πιστοποιήσεις ISO 22000, ISO 14001, ISO 18001 και ISO 9001, καθώς και στις άριστες συνθήκης διακίνησης των προϊόντων προς τα σημεία πώλησης της εταιρείας. Απώτερος στόχος όλων των παραπάνω είναι ο βέλτιστος εφοδιασμός του δικτύου των καταστημάτων.

 ok anytime markets ad

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI