Τα Koi sushi bar είναι αυτό που ζητά ο σύγχρονος καταναλωτής

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 19 Ιουλίου 2019
Τα Koi sushi bar είναι αυτό που ζητά ο σύγχρονος καταναλωτής

Ο χώρος της εστίασης αποτελεί έναν σταθερά ελκυστικό κλάδο για να επενδύσει κανείς, καθώς στους Έλληνες αρέσει το φαγητό κι αναζητούν διαφορετικές γεύσεις. Πέρα όμως από τη διαφορετικότητα στις γεύσεις, ο σύγχρονος καταναλωτής στρέφεται και στην ποιοτική και υγιεινή διατροφή.

Οι καταναλωτές στρέφονται όλο και περισσότερο στην υγιεινή διατροφή, επιλέγοντας πιάτα που επιτρέπουν την ανάδειξη των φυσικών γεύσεων. Το γεγονός αυτό προσδίδει μια τεράστια δυναμική στην ιαπωνική κουζίνα.

koi fakos

Πώς τα Koi απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες

Ο σύγχρονος καταναλωτής επιζητά την πολυτέλεια, την ποιότητα και την ποικιλία των γεύσεων. Και τα θέλει όλα γρήγορα, σε ένα καλό σέρβις! Τα Koi sushi bar απαντούν στις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη, προσφέροντας ένα premium γεύμα σε προσιτές τιμές. Όσο για το μενού, τα Koi φροντίζουν για τη συνεχή ανανέωση των γεύσεων, σε έναν εκλεπτυσμένο και διαφοροποιημένο κατάλογο.

KOI FAKOS DELIVERY

Κάθε πιάτο προσφέρεται από ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που ξέρει να επεξηγήσει στον πελάτη την ιδιαιτερότητα κάθε πιάτου και να παράσχει τις καλύτερες υπηρεσίες με χαμόγελο και ευγένεια. Όλα τα παραπάνω γίνονται γρήγορα, καθώς το Koi sushi bar παραμένει σταθερά το αγαπημένο street concept ιαπωνικής κουζίνας!

Για το δικό σου Koi sushi bar, μπες εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
KOI SUSHI BAR