Τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη πόλος έλξης ικανών franchisees και καθηγητών

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 22 Οκτωβρίου 2020
Τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη πόλος έλξης ικανών franchisees και καθηγητών

H ομάδα των εκπαιδευτηρίων εν-τάξη, από την αρχή της ίδρυσης του δικτύου, το 2014, έθεσε ως κύριο στόχο την ανάπτυξη. Παρακολουθούσε όχι μόνο τον αριθμό των εκπαιδευτηρίων αλλά επικεντρωνόταν και στον αριθμό των μαθητών σε κάθε σημείο, στο ποσοστό κερδοφορίας επί του τζίρου τους και σε άλλους επιμέρους, κομβικούς δείκτες για την επιτυχία.

en-taksi-frontistiria-mathites-franchise

Έτσι, η ζήτηση για τη δημιουργία εκπαιδευτηρίων εν-τάξη γρήγορα αυξήθηκε και η Κεντρική Διοίκηση πήρε την απόφαση να παρέχει την επωνυμία μέσω franchising . Σήμερα, το δίκτυο σημειώνει εντυπωσιακή ανάπτυξη, αριθμώντας 12 εκπαιδευτήρια σε Αμφιάλη, Βύρωνα, Γλυφάδα, Δραπετσώνα, Κοζάνη, Κορυδαλλό, Λάρισα, Πειραιά, Περιστέρι (2), Χαϊδάρι, Χαλάνδρι και συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία μέσω συνεργασιών franchise.

Στα εκπαιδευτήρια εν-τάξη το Ακαδημαϊκό τμήμα σε συνεργασία με το σώμα των franchisees-Διευθυντών έχει δημιουργήσει ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες στα ακόλουθα πεδία εκπαίδευσης:

  • Γυμνάσιο-Λύκειο-ΕΠΑΛ.
  • Μελέτη μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου.
  • Προετοιμασία μαθητών Ε και ΣΤ Δημοτικού για εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια.
  • Ξενόγλωσση εκπαίδευση για ενήλικες και παιδιά  σε εννέα γλώσσες.

en-taksi-franchise-frontistirio

Τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη αποτελούν μία καταξιωμένη επιχείρηση, με οργάνωση, που έχει ήδη δοκιμαστεί στον χρόνο και αξιοποιεί τις ικανότητες του κάθε μέλους ξεχωριστά. «Στα εκπαιδευτήριά μας δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες μακροχρόνιων συνεργασιών εμπιστοσύνης και σεβασμού. Οι franchisees-Διευθυντές μας συμμετέχουν στα Ανοιχτά Διαδραστικά Συμβούλια με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σε λειτουργικά και εκπαιδευτικά θέματα. Τα εν-τάξη αποτελούν πόλο έλξης άξιων και ικανών συνεργατών και καθηγητών. Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να ξεκινάει από τα ήδη υπάρχοντα εκπαιδευτήριά μας», αναφέρει ο Γιώργος Τερζάκης, Ιδρυτής των εν-τάξη.

Ενημερώσου για την πρόταση franchise των εν-τάξη, εδώ.