Τα εγκαίνια του KIOSKY’S One STOP All στην Αργυρούπολη πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 03 Οκτωβρίου 2017
Τα εγκαίνια του KIOSKY’S One STOP All στην Αργυρούπολη πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία

Τα νέας γενιάς καταστήματα KIOSKY’S One STOP All της μικρής λιανικής, που με το διευρυμένο τους ωράριο και τη μεγάλη γκάμα προιόντων που διαθέτουν καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος των καθημερινών αναγκών των επισκεπτών, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του νεόυ καταστήματος της αλυσίδας στην Αργυρούπολη, την Πέμπτη 28.9.17.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, γεγονός που επιβεβαιώνει τα σενάρια για την επιτυχημένη πορεία του καταστήματος. Με τη σιγουριά και τη μακρόχρονη εμπειρία του ομίλου Μούχαλης στον οποίο ανήκουν, τα KIOSKY’S One STOP All λειτουργούν ως mini market, snack shop, coffee shop, καλύπτουν υπηρεσίες όπως πληρωμή λογαριασμών (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, εφορία κλπ) και διαθέτουν προς πώληση διάφορα ψιλικά, καθώς και τσιγάρα.

Το νέο concept φεύγει από την λογική της μικρής λιανικής και ενσωματώνει πέντε διαφορετικά πράγματα σε ένα. Δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να καλύψει πολλές και διαφορετικές ανάγκες σε ανταγωνιστικές τιμές και στον συνεργάτη να αποκτήσει διαφορετικές και πολλαπλές πηγές εσόδων.

Πρόκειται για ένα αξιόπιστο και καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο που έχει γνωρίσει ήδη μεγάλη απήχηση και θέτει γερές βάσεις για μια επιτυχημένη και κερδοφόρα συνεργασία.

Μάθε περισσότερα για το Kiosky’s One STOP All εδώ .

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE