Τα Coffee Berry ανακοίνωσαν νέο τύπο καταστήματος στη HORECA

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 15 Φεβρουαρίου 2019
Τα Coffee Berry ανακοίνωσαν νέο τύπο καταστήματος στη HORECA

Εξαιρετικά δυναμική αναδείχτηκε η παρουσία της Coffee Berry στην έκθεση της HORECA, που πραγματοποιήθηκε 8- 11 Φεβρουαρίου 2019. Η δημοφιλής αλυσίδα ανακοίνωσε έναν νέο, ευέλικτο τύπο καταστήματος, με προδιαγραφές τα 30 τ.μ. και χαμηλότερο κόστος εκκίνησης από 58.000€. Ο νέος αυτός τύπος έχει μικρότερες απαιτήσεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε λειτουργικά έξοδα, χωρίς royalties και entry fee να ξεκινά από 10.000€.

coffee-berry-coffee

Το περίπτερο της Coffee Berry ήταν κατάμεστο από υποψήφιους επενδυτές και από επισκέπτες, οι οποίοι δοκίμαζαν τον εξαιρετικό καφέ και τα υπέροχα ροφήματα που παρασκευάζονταν από εξειδικευμένους baristi. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εμπειρία Coffee Berry και να συζητήσουν με ανθρώπους της αλυσίδας, σχετικά με τα πλεονεκτήματα ενός υποψήφιου franchisee και να λύσουν οποιαδήποτε απορία τους. Το δίκτυο της Coffee Berry αναπτύσσεται με φρενήρεις ρυθμούς μέσω της μεθόδου franchise και σε συνεργασία με τη THE FRANCHISE CO.- εταιρεία συμβούλων franchise. Έχει φτάσει ήδη τα 115 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ πρόσφατα σύναψε συνεργασία με εδραιωμένο επιχειρηματικό όμιλο της Αιγύπτου για άνοιγμα 25 νέων σημείων στην Αιγυπτιακή αγορά..

coffee-berry-event

Στο περίπτερο έδωσαν το «παρών» και γνωστές παρουσίες από τον χώρο του lifestyle, στο πλαίσιο των οργανωμένων στρατηγικών marketing που πραγματοποιεί η γνωστή αλυσίδα, προκειμένου να κρατά ισχυρό το brand name της.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY