Τα CAFé Mé γίνονται 19!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 24 Μαΐου 2019
Τα CAFé Mé γίνονται 19!

Ακόμα ένα CAFé Mé στην Κύπρο, το έκτο μάλιστα της αλυσίδας στο νησί! Το νέο coffee store του δικτύου αναμένεται να λειτουργήσει στη Χλώρακα Πάφου, όπου το κοινό σύντομα θα απολαμβάνει πρώτης ποιότητας καφέ και σνακς, με χρώμα και στυλ! Με το νέο κατάστημα το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή, η αλυσίδα αριθμεί 19 σημεία συνολικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Κέρκυρα και Κύπρο και συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή της πορεία, μέσω συνεργασιών franchise.

cafe me street food

Η πρόταση των Café Mé φέρνει στην αγορά του franchising το design street café με ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Για ποιους λόγους να την επιλέξει ο υποψήφιος συνεργάτης; «Έπειτα από έρευνα, διαπίστωσα ότι η CAFé Mé συμφέρει για πολλούς λόγους. Κατ’ αρχάς, γιατί ζητάει πολύ ικανοποιητικές προμήθειες και αφήνει μεγάλα περιθώρια κέρδους στον franchisee. Παράλληλα, το προϊοντικό μείγμα δημιουργεί πολλαπλές πηγές κέρδους. Επίσης, όπως δείχνει και η ανάπτυξή της, είναι ένα αρκετά φρέσκο franchise στην αγορά που σίγουρα θα συνεχίσει να έχει άνοδο. Γιατί είναι μία εταιρεία που βοηθάει πολύ τους συνεργάτες της και σέβεται τον επιχειρηματία», αναφέρει σε συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κ. Γιώργος Ζουφιάκος, franchisee της CAFé Mé στην Καλλιθέα.

cafe me coffee shop

Η δυναμική πρόταση franchise της CAFé Mé είναι ιδανική για κομβικά σημεία πόλεων, φοιτητικά στέκια και τουριστικούς προορισμούς και απευθύνεται στον διορατικό επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει σε ένα concept καφεστίασης καλαίσθητο, επικερδές και με συνεχή ανοδική πορεία.

cafe me franchise

Μάθε περισσότερα για τα οφέλη συνεργασίας με την CAFé Mé, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
CAFÉ MÉ