Σύντομα το 3o Baristas στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρτίου 2021
Σύντομα το 3o Baristas στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Το δίκτυο franchise Baristas συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία ακόμα και στη Covid-19 εποχή, σε νέα σημεία! Το τρίτο κατάστημα της αλυσίδας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ιπποκράτειο, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του και να προσφέρει μοναδικό καφέ και λαχταριστά προϊόντα, σε προσιτές για όλους τιμές!

Παράλληλα, μέσα στο επόμενο διάστημα, η αλυσίδα franchise προχωρά με νέα ανοίγματα σε Καρδίτσα, Λάρισα και Αττική, ξεπερνώντας τα 15 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα!

baristas franchise coffee2

Τα Baristas, Caffeine_goods and more παρέχουν εξαιρετικής ποιότητας καφέ και μια μεγάλη γκάμα από γλυκά και αλμυρά σνακ, παρασκευασμένα από επώνυμες πρώτες ύλες. Ακολουθώντας μινιμαλιστικό ύφος, ο χώρος των Baristas αποπνέει βιομηχανική αισθητική, η οποία επιτυγχάνεται με τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες, τα ζεστά χρώματα της επίπλωσης, καθώς κι ορισμένα vintage διακοσμητικά στοιχεία που δίνουν στα καταστήματα του δικτύου μια αύρα εξίσου μοναδική με τον καφέ που προσφέρουν. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το καλοντυμένο κι ευχάριστο προσωπικό, το μεγάλο Coffee Station με την Delacorte μηχανή, τους 3 μύλους άλεσης και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων, εξυψώνουν την αγοραστική εμπειρία, κάνοντάς τα προορισμό για τους λάτρεις του εκλεκτού καφέ & του ποιοτικού σνακ.

baristsa larisa franchise snacks

Η χαμηλή επένδυση που επιτυγχάνεται διότι ο εξοπλισμός διατίθεται μέσω χρησιδανείου, καθιστά το Baristas ως μια εξαιρετικά value for money πρόταση franchise. Ο Αθανάσιος Γιαννούλης, Ιδρυτής του concept αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στόχος μας είναι το Baristas να παραμείνει ένα σοβαρό και μετρημένο δίκτυο, ώστε να μπορούμε να υποστηρίζουμε τους franchisees μας. Θέλω οι συνεργάτες μου να αισθάνονται δυνατοί και να απολαμβάνουν πάντα έχουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα».

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Baristas, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BARISTAS