Συνεργασία της WATT+VOLT σε πολλαπλούς τομείς

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 01 Φεβρουαρίου 2022
Συνεργασία της WATT+VOLT σε πολλαπλούς τομείς

Η WATT+VOLT συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στο δίκτυο των φυσικών καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα. Με μια ακόμα προσθήκη στο Αιγάλεω Αττικής. Η εταιρεία μετρά μέχρι σήμερα 83 καταστήματα στη χώρα, αποδεικνύοντας πως μπορεί να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκονται.
Η επέκταση του δικτύου της WATT+VOLT είναι και παραμένει υψηλός στόχος και αποδεικνύεται έμπρακτα με το νέο κατάστημα που άνοιξε στο Αιγάλεω στην οδό Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 5.
Με 83 καταστήματα και πάνω από 210.000 πελάτες το μέλλον διαγράφεται λαμπρό και αισιόδοξο για τη WATT+VOLT.

WATT+VOLT & ΚΑΕ ΑΡΗΣ συνεργασία ως το 2023

sinergasia tis watt-volt

Η εταιρεία πρωτοπορεί και στο κομμάτι του πολιτισμού Eγκαινιάζοντας τη χορηγική της συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 και 2022-2023 με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ομάδα-ορόσημο για το σύγχρονο ελληνικό μπάσκετ. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας , η WATT+VOLT θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση του ΑΡΗ, ενώ παράλληλα προετοιμάζονται δράσεις που εστιάζουν στη μοναδική εμπειρία των φιλάθλων της ομάδας.
Ο Πρόεδρος & CEO της WATT+VOLT, Αναστάσιος Παπαναγιώτου τόνισε: «Για μια ακόμα φορά η WATT+VOLT στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ. Η συνεργασία μας με τον ΑΡΗ μας τιμά ιδιαιτέρως καθώς είναι μια ομάδα με μεγάλο παρελθόν αλλά και μεγάλη προοπτική για το μέλλον. Εύχομαι η WATT+VOLT να αποτελέσει πηγή θετικής ενέργειας για τις μελλοντικές μάχες του ΑΡH και η ομάδα να προσφέρει σταθερά στους φιλάθλους της καλούς λόγους για να πανηγυρίζουν.»

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise