Συμμετοχή του Franchise Success στη Mediterranean Franchise Fair 2017

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 16 Μαρτίου 2017
Συμμετοχή του Franchise Success στη Mediterranean Franchise Fair 2017

Το Franchise Success, το αποτελεσματικότερο εργαλείο ενημέρωσης, προσέλκυσης και προσέγγισης ποιοτικών franchisees, θα συμμετάσχει στην 1η Mediterranean Franchise Fair Έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο στις 25 και 26 Απριλίου και θα συνεισφέρει δραστικά σε θέματα που αφορούν το franchising τόσο στην Κύπρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Εδώ και 19 χρόνια οι εκδόσεις του αποτελούν τον Νο1 οδηγό franchising σε Ελλάδα και Κύπρο, με σταθερό πάντα προσανατολισμό στην ενημέρωση αλλά και στη διαπαιδαγώγηση του υποψήφιου επενδυτή και του υφιστάμενου επιχειρηματία.

Στις εκδόσεις του Franchise Success παρουσιάζονται όλες οι αλυσίδες franchise που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα ενημερωτικά portal, eNewsletters, εταιρικά mini sites, προσαρμοσμένες καμπάνιες κ.ά. είναι στην υπηρεσία της υπεύθυνης ενημέρωσης και αξιολόγησης τόσο για τους υποψήφιους επενδυτές/franchisees όσο και για τους franchisors.

Ως συνδετικός κρίκος μεταξύ του franchisor και του franchisee, το Franchise Success αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας για τον χώρο του franchising, με στόχο να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές.