Στο Mailo’s – The Pasta Project ξέρουν από….έρωτα

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 07 Φεβρουαρίου 2022
Στο Mailo’s – The Pasta Project ξέρουν από….έρωτα

Στο Mailo’s – The Pasta Project έχουν πάθος και έρωτα με τα φρέσκα ζυμαρικά. Πάθος που μεταδίδουν και στο κοινό με τις μοναδικές  δημιουργίες τους. Με αυτό τον τρόπο, ακόμα και οι πιο απαιτητικοί, δημιουργούν μια σχέση αγάπης με τα λαχταριστά κυπελάκια του Mailo.

Όταν, λοιπόν, υπάρχει τόσο έντονα το αίσθημα της αγάπης και του έρωτα, δεν γίνεται τα καταστήματα Mailo’s – The Pasta Project να μην γιορτάσουν με το πιστό κοινό τους την γιορτή του έρωτα. Για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το Mailo’s – The Pasta Project  προτείνει μια limided pasta που αφορά 2 άτομα. Για άλλη μια φορά το Mailo’s – The Pasta Project αποδεικνύει ότι είναι παντός καιρού και συνθήκης, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του.

mailos valentine'sday

Ένα διαχρονικό & κερδοφόρο street food spot

Η πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, χωρίς κρυφά κόστη. Παρουσιάζει το ιδανικό μοντέλο που πρέπει να έχει ένα street food spot, ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της αυριανής ημέρας:

  • Χαμηλό food cost
  • Ευελιξία
  • Καλύπτει πολλαπλές ζώνες και πολλαπλά κοινά
  • Εύκολη λειτουργία
  • Μικρή απαίτηση σε αριθμό υπαλλήλων, που όμως μπορούν να καλύπτουν υψηλό όγκο παραγγελιών
  • Διεισδύει σε μια αγορά με διαχρονική ζήτηση που μεγαλώνει διαρκώς

mailos the pasta project proionta

Μπαίνοντας στην συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογένεια του Mailo’s The Pasta Project, ο franchisee πετυχαίνει ταχεία διείσδυση στην αγορά, επωφελούμενος από το brand awareness με τους χιλιάδες πιστούς followers που τον ακολουθούν όπου και αν ανοίξει το κατάστημά του! Σε συνδυασμό με τα εργαλεία που του δίνονται από τη μητρική εταιρεία, δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη της δικής του επιτυχημένης και κερδοφόρας επιχείρησης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT