Στο Es.Co.Bar ξέρουν από… καφέ

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 15 Ιουλίου 2022
Στο Es.Co.Bar ξέρουν από… καφέ

Η ομάδα του Es.Co.Bar έχει πάθος για τον καφέ και θέλει το κάθε φλιτζάνι που προσφέρει να είναι γεμάτο γεύση και αρώματα.
Ακολουθώντας πιστά το motto «Support Your Local Caffeine Dealers» και με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας των γευστικών χαρακτηριστικών και αρωμάτων του καφέ, η εταιρεία συνεργάζεται με την τοπική βιομηχανία καφέ, Αρχοντάκη, για την παραγωγή του δικού της επιλεγμένου χαρμανιού το οποίο και χρησιμοποιεί αποκλειστικά. Χαρμάνι που οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν για απόλαυση και στο σπίτι.

Με ειδίκευση στον καφέ, η ομάδα του γνωρίζει τις καλύτερες πρακτικές διαχείρισης του διάσημου ροφήματος στον κόσμο. Αίσθηση κάνει ο Cold Brew που διαθέτουν τα καταστήματα Es.Co.Bar. O Cold Brew είναι η παγωμένη έκδοση του καφέ φίλτρου με διαφορετικό τρόπο εκχύλισης που δεν ακολουθεί συμβατικές μεθόδους. Η χρονοβόρα αυτή διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 24 ώρες και μόνο κάποιος με εμπειρία στον καφέ μπορεί να εκτελέσει σωστά αυτήν την παρασκευή. Στο Es.Co.Bar, ο Cold Brew γίνεται ανάρπαστος ακόμα κι αν «ξενίζει» στην πρώτη δοκιμή. Πιο γλυκός από τον συμβατικό καφέ, με λιγότερη οξύτητα και γεμάτος φρουτώδη αρώματα, δημιουργεί φανατικό κοινό αποδεικνύοντας την υπεροχή του Es.Co.Bar.

escobar (4)

Eνέργειες marketing που αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα

Το Es.Co.Bar ακολουθεί μια νέα στρατηγική προώθησης με στόχο να ανεβάσει την αναγνωρισιμότητά του και να γίνεται viral. Ακολουθώντας το κύμα της εποχής, η ομάδα του Es.Co.Bar έχει ξεκινήσει μια σειρά από βίντεο στο Youtube, τα Es.Co.Bar Confessions.
Μια πρωτότυπη ιδέα προσέλκυσης του κοινού, καλώντας το να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο την αγάπη του για τον καφέ. Η έξοδος για καφέ, είναι μια πολύ σημαντική καθημερινή συνήθεια για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα αλλά και κίνητρο για επικοινωνία και «εξομολογήσεις». Στο οικείο περιβάλλον του Es.Co.Bar, οι επισκέπτες νιώθουν άνετα να αλληλοεπιδράσουν και να απολαύσουν τον καφέ τους.

escobar (1)

Στην ίδια πολιτική, το Es.Co.Bar φέτος τα Χριστούγεννα έδωσε ένα ακόμα κίνητρο στο κοινό για αλληλεπίδραση και παιχνίδι. Εισάγοντας την καμπάνια «δόσεις αγάπης», οι πελάτες του καταστήματος είχαν την ευκαιρία να μοιράζουν αγάπη στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Κάνοντας και story με το κυπελλάκι αγάπης, το Es.Co.Bar έδινε 0.50 στο γηροκομείο Χανίων ενισχύοντας το πολύτιμο έργο τους. Η κίνηση αυτή έγινε κατευθείαν ανάρπαστη και το #doseisagapis έγινε γρήγορα viral σε όλη την Κρήτη.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ES.CO.BAR