Στην Κάτω Κηφισιά το νέο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ 1948

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 30 Μαρτίου 2021
Στην Κάτω Κηφισιά το νέο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ 1948

Άλλο ένα ΒΕΝΕΤΗ 1948 άνοιξε τις πόρτες του στην Κάτω Κηφισιά, στην οδό Ελαιών 35.

Το νέο κατάστημα εντάσσεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της εταιρείας για το 2021, σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία προχωρά στη λειτουργία νέων καταστημάτων ή τη μετεγκατάσταση καταστημάτων της σε νέα ακίνητα, στα οποία οι όροι συνεργασίας και μίσθωσης θα είναι προσαρμοσμένοι στα δεδομένα της σημερινής κρίσης.

neos venetis 2

Το νέο ΒΕΝΕΤΗ 1948 προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για όλη τη μέρα, με λαχταριστές πρωινές επιλογές, πλούσιες ποικιλίες καφέ, φρέσκους χυμούς και σάντουιτς, επώνυμα γλυκά και παγωτά, σπιτικό φαγητό και πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων αρτοποιίας.

‘Όπως σε κάθε ΒΕΝΕΤΗ 1948, τις εντυπώσεις κερδίζει η μεγάλη ποικιλία άρτων, από κάθε περιοχή της Ελλάδας και της Ευρώπης, όπως χωριάτικοι-ελληνικοί, μοναστηριακοί βυζαντινοί, γενοβέζικοι, pavè και βιεννέζικοι.

Εδώ επίσης βρίσκει κανείς τους δροσερούς, ολόφρεσκους χυμούς και smoothies φρούτων GREEN για κάθε γευστική προτίμηση: smoothies φρούτα, smoothies γρανίτες και smoothies σοκολάτα και φρούτα.
Για μεσημεριανό, διατίθεται μια πλούσια ποικιλία από πιάτα ημέρας, με βάση συνταγές της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, με την υπογραφή του σεφ Γιάννη Τζελέπη.

neos venetis 1

Στο νέο κατάστημα ο καταναλωτής βρίσκει επίσης κορυφαίες δημιουργίες patisserie με την ιταλική υπογραφή CRISTIANO V όπως παγωτά, τούρτες, παρφέ, μακαρόνε και τάρτες ενώ το Γαλακτοπωλείο CREMERIA προσφέρει παραδοσιακές γεύσεις και προϊόντα με κύριο συστατικό το φρέσκο γάλα.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ