Στη Νέα Ιωνία μοσχομύρισε Mon Kulur επιτυχία!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 20 Σεπτεμβρίου 2019
Στη Νέα Ιωνία μοσχομύρισε Mon Kulur επιτυχία!

Φρεσκότατο, ζυμωτό κουλούρι και ψημένα χαρμάνια που ξεχύνονται στον αέρα, γέμισε και η Νέα Ιωνία! Το νέο Mon Kulur κατέφτασε το ίδιο «ασπρόμαυρο», το ίδιο νόστιμο και το ίδιο αγαπημένο, για να δώσει τις δικές του πινελιές γεύσης στη νέα του γειτονιά.

Συμπληρώνει σχεδόν μια εβδομάδα και ήδη έχει αποτελέσει την καινούργια συνήθεια της περιοχής με δεκάδες καλημέρες, χαμόγελα και «στην υγειά σας», που λέγονται πλέον ονομαστικά!

mon-kulur-nea-ionia

Η νέα φρενίτιδα για το πιο νόστιμο, φρέσκο σνακ και τον απίθανα απολαυστικό καφέ γίνεται viral. Σε αναμονή βρίσκονται άλλα 4 καταστήματα, που αναμένεται να ανοίξουν πολύ σύντομα στους Αμπελόκηπους, στο Μαρούσι, στη Δάφνη και στην Καλλιθέα.

mon-kulur-koulouri

Γιατί η Mon Kulur είναι επιτυχημένη συνταγή στο franchising;

Έχει οργάνωση, ξεκάθαρο marketing plan και γνωρίζει τη συνταγή της επιτυχίας. Έχοντας απλοποιήσει τις διαδικασίες του franchising, η εταιρεία κάνει το άνοιγμα του νέου καταστήματος μια fast start-up και easy opening υπόθεση! Ο νέος συνεργάτης, επομένως, κερδίζει κόπο και χρόνο, την ίδια στιγμή που μπαίνει σε μια ομάδα με ιστορία, τεχνογνωσία και ισχυρό brand.

mon-kulur-katastima

Η αλυσίδα Mon Kulur συνεργάζεται πάντοτε με τους καλύτερους. Με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO.- σύμβουλοι επιχειρήσεων franchise, το δίκτυο αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, εντάσσοντας στην οικογένειά του ποιοτικούς franchisees, που ανοίγουν τα νέα καταστήματα σε σημεία «κλειδιά».

mon-kulur-kafes

Πώς όμως επιλέγεται το εκάστοτε σημείο; Εξασφαλίζεται η αποκλειστικότητα σε κάθε περιοχή; Με ειδικές μελέτες που εξετάζουν την εκάστοτε αγορά, επιλέγεται κάθε νέο σημείο, για κάθε νέο κατάστημα που διαγράφει την ασπρόμαυρη επιτυχία. Την ίδια στιγμή, η εταιρεία δεσμεύεται απέναντι στο νέο μέλος της ομάδας της σε σχέση με την αποκλειστικότητα της περιοχής του.

Θέλεις να γίνεις το νέο πρόσωπο της Mon Kulur επιτυχίας; Μπες εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR