Σε θέση κλειδί το πρώτο κατάστημα franchise του Choco Coffee!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 06 Απριλίου 2022
Σε θέση κλειδί το πρώτο κατάστημα franchise του Choco Coffee!

Το Choco Coffee, ένα από τα πιο αγαπημένα spot της Κρήτης, μπαίνει δυναμικά στον χώρο του franchising ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα franchise στην Λεωφ. Παπαναστασίου 161 στο Ηράκλειο . Σε θέση κλειδί, στην είσοδο του Super Market “Κρητικός”, το Choco Coffee υποδέχεται τους επισκέπτες και τους σαγηνεύει με τις μεθυστικές επιλογές του.

Πριν από 4 χρόνια, το Choco Coffee έκανε την εμφάνιση του στην Κρήτη. Ένα καινοτόμο concept καφεστίασης  που έκανε αίσθηση και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα άνοιξε 8 καταστήματα. Με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος franchise ξεκινά μια νέα εποχή για την αλυσίδα με προοπτικές ανάπτυξης στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, έχοντας στο πλευρό της τους εξειδικευμένους συμβούλους της THE FRANCHISE CO.

choco coffee franchise store 2 (3)

Ροή όλες τις ζώνες της ημέρας

Εκτός  από τον μοναδικό καφέ, το Choco Coffee προσφέρει οικείες γευστικές προτάσεις που κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί. Ένας κατάλογος που μπορεί να καλύψει διαφορετικές ανάγκες σε διαφορετικές ζώνες. Το πρωί μαζί με τον καφέ, ο πελάτης μπορεί  να επιλέξει από μια σειρά από επιλογές για πρωινό (χορταστικές ή πιο healthy). To μεσημέρι έρχεται και το Choco Coffee προσφέρει «γρήγορο» αλλά ποιοτικό φαγητό που περιλαμβάνει σαλάτες, μπέργκερς και σάντουιτς. Ο απογευματινός καφές συνοδεύεται πάντα από special γλυκά, pancakes, churros. Και το βράδυ πλέον, οι θαμώνες χαλαρώνουν πίνοντας το ποτό τους, το κοκτέιλ  τους και απολαμβάνουν κάποιο σνακ.

choco coffee franchise store 2 (3)

Δομημένο σύστημα franchise

To Choco Coffee είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα προσφέρει ένα concept με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης.  Απευθύνεται σε μια αγορά που μεγαλώνει σαν αποτέλεσμα των τάσεων που επικρατούν στο post – Covid – 19 περιβάλλον. Τα καταστήματα ικανοποιούν στον σύγχρονο καταναλωτή, τον εργαζόμενο, τον φοιτητή. Διαμορφώνουν την δυνατότητα ενδιάμεσης στάσης, παραγγελιών delivery, παραγγελιών μέσω aggregators και take away,  προσφέροντας ευκολία στον πελάτη και διεισδύοντας ταυτόχρονα στις αγορές του coffee & snack και του ελεύθερου χρόνου

H εταιρεία διαθέτει ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που περιλαμβάνει 4 υπερσύγχρονους τύπους καταστημάτων, ώστε ο franchisee να επιλέξει εκείνον που ταιριάζει στην περιοχή του. Η ομάδα της Choco Coffee του παραδίδει το κατάστημά του, έτοιμο σε λειτουργία!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CHOCO COFFEE