Εντυπωσιακή αύξηση των μαθητών στα εκπαιδευτήρια εν-τάξη!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 16 Σεπτεμβρίου 2020
Εντυπωσιακή αύξηση των μαθητών στα εκπαιδευτήρια εν-τάξη!

Ο όμιλος εκπαιδευτηρίων εν-τάξη, συγκριτικά με την περσινή χρονιά, παρουσιάζει αύξηση της τάξης του 26% σε αριθμό μαθητών. Αυτή τη στιγμή, οι μαθητές φτάνουν τους 1.300 και εκτιμάται πως μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, θα έχουν ξεπεράσει τους 1.500!

en-taksi-peiraia-franchise-nees-aithouses

Η αύξηση των μαθητών σε συνδυασμό με τις συνθήκες ασφάλειας λόγω του COVID-19 καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για νέες αίθουσες διδασκαλίας στα εκπαιδευτήρια του δικτύου.

Υψηλά καταρτισμένο προσωπικό

Το διδακτικό επιτελείο των εκπαιδευτήριων  εν-τάξη δεν χαρακτηρίζεται μόνο από το υψηλό γνωστικό του επίπεδο και τη μεγάλη διδακτική του εμπειρία αλλά και από ήθος και το αληθινό ενδιαφέρον για την πρόοδο του μαθητή. Η συνεχής επιμόρφωση αποτελεί τη συνθήκη για την ικανότητά του να προσαρμόζεται δυναμικά στις εκάστοτε εξελίξεις που διαφοροποιούν το εκπαιδευτικό τοπίο.

en-raksi-franchise-frontistiria

Συγκρότηση τμημάτων

Κυρίαρχο κριτήριο για τη συγκρότηση των τμημάτων αποτελεί το επίπεδο των μαθητών, δεδομένου ότι τα ομοιογενή τμήματα αποτελούν ζητούμενο στα εκπαιδευτήρια εν-τάξη. Ο μέγιστος αριθμός μαθητών στο τμήμα είναι οκτώ (8). Ο συγκεκριμένος αριθμός τηρείται στις περιπτώσεις που η ομοιογένεια και η καλή συνεργασία των μαθητών επιτρέπουν την ομαλή ροή των απαιτούμενων διαδικασιών και την εποικοδομητική διδασκαλία. Για τον λόγο αυτό, ο αριθμός των μαθητών στο τμήμα είναι στις περισσότερες περιπτώσεις μικρότερος [κατά μέσο όρο 5-6 μαθητές].

en-taksi-franchise-ekpaideutiria

Παράλληλα, δευτερεύοντα κριτήρια όπως το σχολείο προέλευσης ή οι διαπροσωπικές σχέσεις των μαθητών είναι δυνατόν, σε ορισμένες περιπτώσεις, να συνυπολογιστούν για τη συγκρότηση των τμημάτων.

Το δίκτυο των εν-τάξη αριθμεί μέχρι στιγμής 12 εκπαιδευτήρια μέσης εκπαίδευσης και 3 ξένων γλωσσών  (εκ των οποίων τα 14 έχουν δημιουργηθεί μέσω συνεργασίας franchise) σε Αμφιάλη, Βύρωνα, Γλυφάδα, Δραπετσώνα, Κοζάνη, Κορυδαλλό, Λάρισα, Πειραιά, Περιστέρι, Χαϊδάρι και Χαλάνδρι, συνεχίζοντας δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία σε όλη την Ελλάδα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΕΝ-ΤΑΞΗ