Ψηφιακός μετασχηματισμός για τη Goody’s

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 25 Ιανουαρίου 2021
Ψηφιακός μετασχηματισμός για τη Goody’s

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει σημαντικά τις πωλήσεις μεγάλων αλυσίδων όπως η Goody’s. Σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, η αλυσίδα έχει υιοθετήσει  ένα επενδυτικό πλάνο που περιλαμβάνει εναρμόνιση με τις αλλαγές, που παρατηρούνται διεθνώς σε σχέση με τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Νέα μοντέλα λειτουργίας, ανανέωση του design των καταστημάτων και χρήση της τεχνολογίας είναι οι επόμενες κινήσεις της εταιρείας.

Νέα μορφή παραγγελίας στα Goody’s

Το 2021 θα είναι μια χρονιά αναμόρφωσης και των Goody’s, καθώς έχουν εισάγει, σε επιλεγμένο αριθμό καταστημάτων, σύγχρονα συστήματα ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας. Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένα τραπέζια και kiosks, μέσα από τα οποία μπορεί κανείς να παραγγείλει και να παραλάβει την παραγγελία του από τα counters του καταστήματος.

Παραγγελία μέσα στο κατάσημα

“Παράλληλα η Goody’s προχωρά και στην παροχή της δυνατότητας παραγγελίας μέσα στο κατάστημα, μέσω του ανανεωμένου Goody’s app (Dine-in). Ο πελάτης θα μπορεί να κάνει check-in στο κατάστημα όπου βρίσκεται και να στέλνει την παραγγελία του, χωρίς να σηκωθεί από το τραπέζι, ολοκληρώνοντας και τη διαδικασία της πληρωμής”, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Πηγή: FnB Daily

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
GOODY’S BURGER HOUSE