«Έψαχνα μία διαχρονική πρόταση franchise και τη βρήκα στο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE»

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 30 Σεπτεμβρίου 2020
«Έψαχνα μία διαχρονική πρόταση franchise και τη βρήκα στο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE»

Η Βιβή Τσιουμάνη, αναζητούσε για καιρό μία πρόταση franchise με διαχρονικότητα και στο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε! Η ίδια, για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε διοικητικές θέσεις σε εταιρείες fast fashion στον χώρο της Λιανικής εμπορίας ενδυμάτων/αξεσουάρ, ενώ οι συνεργάτες της, Δημήτρης και Βασίλης Καλαφατάκης, δραστηριοποιούνται στον κλάδο της κατασκευής κτιρίων και επίπλων σε μεγάλες τεχνικές εταιρείες.

«Σκοπός μας, ήταν να βρούμε μία εταιρεία άκρως ανταγωνιστική στο περιβάλλον της, όπως επίσης να είναι προσιτή στo entry fee που ορίζει», αναφέρει η κα Τσιουμάνη. Έτσι, αποφάσισε τον Φεβρουάριο να αποκτήσει το δικό της KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στο Μενίδι.

kioskys-convenience-store-franchise-menidi5

‘Έναν μήνα μετά τη λειτουργία του καταστήματος, η χώρα βίωσε lockdown. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, η κα Τσιουμάνη μας εξηγεί πως επωφελήθηκε ιδιαίτερα από την επένδυση της εταιρείας σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. «Αυτές οι κινήσεις έδωσαν το έναυσμα για αναγνωρισιμότητα του brand name και κατ’ επέκταση του καταστήματός μας. Ήταν το πουσάρισμα που χρειαζόμασταν για την έναρξή μας», επισημαίνει.

kioskys-convenience-store-franchisee-menidi

Κα Τσιουμάνη, ποιοι λόγοι σας ώθησαν να επιλέξετε το franchising ως μέθοδο συνεργασίας;

Το franchising είναι μια ομπρέλα που σε βοηθάει, ακόμα περισσότερο, όταν δεν έχεις εμπειρία στον κλάδο, να αναπτυχθείς. Μέσω αυτού ακολουθείς τον σωστό δρόμο, ώστε να διεισδύσεις στην αγορά, χαράζοντας τη δική σου επιτυχημένη πορεία.

Ποια διαδικασία ακολουθήθηκε από τη μητρική εταιρεία για την προετοιμασία και την εκπαίδευσή σας;

Όλη η προετοιμασία έγινε από την INKAT A.E. και τους συνεργάτες της. Η εκπαίδευση σε όλoυς τους τομείς λειτουργείας έγινε από επαγγελματίες του χώρου και η βοήθεια που λαμβάνουμε είναι αστείρευτη. Η εκπαίδευση επίσης είναι αέναη, καθώς η εταιρεία πρωτοπορεί διαρκώς σε προϊόντα αλλά και υπηρεσίες.

kioskys-convenience-store-franchise-menidi-prosopiko

Ποια η ανταπόκριση του κοινού στη γωνιά του καφέ στο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE;

Υπάρχουν πελάτες που μπαίνουν μόνο για τη γωνιά του καφέ και θα θυμηθούν να πάρουν ό,τι τους λείπει από το σπίτι τους. Παράλληλα, δεν υπάρχει περίπτωση οι πελάτες που έρχονται να ψωνίσουν να μην περάσουν από τη γωνιά του καφέ, είτε για να απολαύσουν το ρόφημά τους, είτε για να δουν τι περιέχει η πλούσια βιτρίνα μας από κρύα γεύματα και γλυκά.

Πόσο βοηθάνε οι συμφωνίες που έχει συνάψει η εταιρεία με τους προμηθευτές;

Οι συμφωνίες βοηθούν πολύ, γιατί ουσιαστικά κάποιος άλλος πραγματοποιεί έρευνα αγοράς για εσένα και πάντα υπάρχει μία πολυεθνική από πίσω που σε κάνει δυνατό στις απαιτητικές λειτουργίες του καταστήματός σου που πρέπει να ισορροπήσουν με τα μπορώ των προμηθευτών.

Ποια οφέλη προκύπτουν για τους franchisees του δικτύου από τη λειτουργία της πλατφόρμας του ekiosky’s;

Τα δώρα που αποκομίζει ο πελάτης μας από το ekiosky’s αποτελούν ακόμη ισχυρό όφελος για εκείνον. Επιπλέον, η πλατφόρμα ekiosky’s είναι σε θέση να κατανοήσει τι θέλει ο πελάτης, γιατί το θέλει, πότε το θέλει, ποιος είναι και πώς του αρέσει. Δημιουργεί επομένως, το προφίλ και ανάλογα τις ανάγκες του εφαρμόζει στοχευμένες ενέργειες μάρκετινγκ προς όφελος δικό του αλλά και δικό μας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE