Πρόσωπα 2018, Γεράσιμος Αγοράνος, Γενικός Διευθυντής SPEEDEX

Κατηγορία: Συνεντεύξεις από Franchisors
Δημοσιεύτηκε: 01 Μαρτίου 2018
Πρόσωπα 2018, Γεράσιμος Αγοράνος, Γενικός Διευθυντής SPEEDEX

Με συσσωρευμένη εμπειρία, πλούσια τεχνογνωσία, υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό, πλήρως εξοπλισμένα κέντρα διαλογής, σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα, αυτόνομο οδικό δίκτυο μεταφορών & άριστη χρήση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών δρομολογίων, η SPEEDEX πρωταγωνιστεί στην Ελληνική αγορά.

O κλάδος των ταχυμεταφορών είναι σήμερα ένας αναπτυσσόμενος τομέας της ελληνικής οικονομίας.
Μετά από μία τριετία συρρίκνωσης (2010-2012) λόγω της βαθιάς οικονομικής κρίσης, επανήλθε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η διάδοση της χρήσης του internet έχει μεταβάλει τις καταναλωτικές συνήθειες των ανθρώπων. Το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αναπτύσσεται με 2ψηφια ποσοστά διεθνώς και η μεταφορά των εμπορευμάτων από το ηλεκτρονικό κατάστημα στον αγοραστή-καταναλωτή απαιτεί τη συνεργασία μιας αξιόπιστης εταιρείας ταχυμεταφορών.

Προοπτικές ανάπτυξης
Στην ανάπτυξη των ταχυμεταφορών συνεισφέρουν σημαντικά και οι τηλεπωλήσεις προϊόντων που πραγματοποιούνται μέσω της τηλεόρασης. Ο Έλληνας καταναλωτής της εποχής της κρίσης ψάχνει την καλύτερη τιμή για το προϊόν που επιθυμεί να αγοράσει και τη βρίσκει μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις τηλεπωλήσεις. Οι προοπτικές του κλάδου των ταχυμεταφορών είναι θετικές ακόμα και μέσα στην κρίση γιατί στηρίζονται περισσότερο στην αλλαγή των καταναλωτικών συνηθειών παρά στην κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Ο Έλληνας καταναλωτής προτιμά, όλο και περισσότερο, να αγοράσει εξ αποστάσεως (e-commerce & telesales) παρά να επισκεφτεί ένα φυσικό κατάστημα. Η αυξανόμενη αυτή τάση θα συνεχίσει να τροφοδοτεί την ανάπτυξη του κλάδου των ταχυμεταφορών τα επόμενα χρόνια. 

AgoranosΗ πρόταση franchise της SPEEDEX δίνει την ευκαιρία στον franchisee, που ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά που έχουμε θέσει, να δραστηριοποιηθεί
επιχειρηματικά με την υποστήριξη, την τεχνογνωσία και το ισχυρό brand ενός μεγάλου και εδραιωμένου οργανισμού.

30 χρόνια παρουσίας
Η SPEEDEX, με περισσότερα από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον κλάδο των ταχυμεταφορών αποτελεί σήμερα θυγατρική του Ομίλου Εταιριών Σφακιανάκη. Με συσσωρευμένη εμπειρία, πλούσια τεχνογνωσία, υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό, πλήρως εξοπλισμένα κέντρα διαλογής, σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα, αυτόνομο οδικό δίκτυο μεταφορών & άριστη χρήση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών δρομολογίων, η SPEEDEX πρωταγωνιστεί στην Ελληνική αγορά. Το αυτόνομο πανελλαδικό δίκτυο 200 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα συνεχίζει την επέκτασή του, για να έρθει ακόμα πιο κοντά στον Έλληνα καταναλωτή.

Συνεργασία με αξιοπιστία
Το προφίλ των υποψήφιων franchisee περιλαμβάνει:
Α) τη δυνατότητα απασχόλησης του ιδίου και επιθυμητή τη δυνατότητα απασχόλησης μελών της οικογενείας του (οικογενειακή επιχείρηση).
Β) εμπορικό προφίλ με έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη.
Απαιτείται μικρό αρχικό κεφάλαιο, θετική διάθεση και εντιμότητα. Προϋπηρεσία στον κλάδο δεν απαιτείται καθώς η SPEEDEX παρέχει πλήρες πρόγραμμα αρχικής εκπαίδευσης στον νέο franchisee, σε όλους τους τομείς λειτουργίας ενός καταστήματος (διακίνηση αποστολών, εξυπηρέτηση πελάτη, οικονομική και εμπορική διαχείριση κ.λπ.). Η παρακολούθηση και η υποστήριξη του franchisee συνεχίζεται καθ’ όλο το διάστημα της συνεργασίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SPEEDEX