Περπατώντας στην Ερμού… παρέα με Coffee Berry!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 29 Σεπτεμβρίου 2016
Περπατώντας στην Ερμού… παρέα με Coffee Berry!

Στην καρδία του κέντρου, στο πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, έρχεται το Coffee Berry, έτοιμο να σερβίρει και εδώ τους αυθεντικούς speciality coffee. Σε λίγο καιρό αναμένεται η λειτουργία του γνωστού καταστήματος στο πεζόδρομο της Ερμού που θα προσφέρει στους περαστικούς, τους κατοίκους, τους εργαζόμενους του κέντρου καφέ για take away, μια γρήγορη στάση, ένα ελαφρύ, ποιοτικό και υγιεινό snack, προϊόντα για το σπίτι κ.λπ.

Το Coffee Berry αποτελεί ένα αυθεντικό street cafe concept που έχει κερδίσει το κοινό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προσεχτικά σχεδιασμένο και ολοκληρωμένο concept που εκπροσωπεί το μέλλον της λιανικής Πώλησης Καφέ και συναφών ειδών με εκρηκτικό συνδυασμό ανεπανάληπτης εμπειρίας καφέ και άκρως γευστικών προτάσεων. Ένα Coffee Shop 3 ηςγενιάς που ξεχωρίζει στην αγορά.

Μέσα σε ένα χρόνο έχει δημιουργήσει δίκτυο 14 καταστημάτων σε Αττική και Κύπρο και συνεχίζει δυναμικά. Μια επιτυχία διόλου τυχαία αφού το Coffee Berry«κρύβει» μέσα του την τεχνογνωσία και την εμπειρία 13 χρόνων κορυφαίας εταιρείας στον χώρο του καφέ!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY