Παραδοσιακό: Υγιεινό, πρωτότυπο και σύγχρονο για κάθε ώρα της ημέρας!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 26 Μαρτίου 2020
Παραδοσιακό: Υγιεινό, πρωτότυπο και σύγχρονο για κάθε ώρα της ημέρας!

Το όνομά του αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή για την ποιότητα και την ποικιλία του. Το Παραδοσιακό με ιστορία από το 1994 συνδυάζει τις γνώριμες συνταγές με τις σύγχρονες τάσεις δημιουργώντας γευστικές προτάσεις με άποψη και χαρακτήρα.

Το Παραδοσιακό αποτελεί την πιο φρέσκια κι ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά της καφεστίασης. Εδώ, η καινοτομία έχει την τιμητική της, με αποτέλεσμα κάθε γεύση, γλυκιά και αλμυρή να αποτελεί μια μοναδική υπόθεση που προσφέρεται σε διαφορετικές ζώνες της ημέρας. Από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα συναντάμε ανθρώπους να απολαμβάνουν τον καφέ, τον χυμό, το σνακ, το πρωινό και το μεσημεριανό τους! Οι εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες μετατρέπονται σε απολαυστικές γεύσεις για όλα τα γούστα, μπροστά στον πελάτη, κάνοντάς τον μέρος της όλης διαδικασίας! Εδώ, η scrocchiarella «απλώνεται» στο παρασκευαστήριο των καταστημάτων αναδίδοντας αρώματα από το τυρί, το φρέσκο ζυμάρι και όλα τα υλικά που την καθιστούν αντικείμενο συζήτησης στην πόλη, ελκύοντας ολοένα και περισσότερους… για να τη δοκιμάσουν. Η μπουγάτσα και οι πίτες έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων και γίνονται θέμα προς συζήτηση. Στοιχεία παράδοσης συνδυάζονται με τις μοντέρνες νότες προάγοντας τη σημασία της σωστής & ισορροπημένης διατροφής με την εξυπηρέτηση που προσφέρει το φιλικό κι άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Παραδοσιακό.paradosiako franchise

paradosiako franchiseΤο Παραδοσιακό εδώ και 25 χρόνια έχει καθιερωθεί ως θεσμός για τη Θεσσαλονίκη. Η ποιότητα, η κοινή διαχείριση του πελάτη και η κοινή εικόνα των καταστημάτων ως προς την καθαριότητά τους καθώς και η φιλοσοφία μας να κοιτάμε πάντα μπροστά και να βαδίζουμε με την εποχή, είναι στοιχεία τα οποία διασφαλίζουν την εξελισιμότητα του concept.

Αλέξανδρος Κομματίδης, Συνιδρυτής
 
Ανάγοντας τον καφέ σε… delicatessen!
Ο καφές αποτελεί έναν αγαπημένο φίλο για την αλυσίδα. Μια μοναδική υπόθεση που επιλέγεται και σερβίρεται με ιδιαίτερο τρόπο. Γιατί οι άνθρωποι του δικτύου ξέρουν ότι κάθε χαρμάνι, αποτελεί αφορμή για ένα μοναδικό χαμόγελο κάθε ευχαριστημένου πελάτη που θα επιστρέψει για τον επόμενο καφέ και το συνοδευτικό του σνακ. Gourmet ροφήματα, φρέσκοι χυμοί αποδεικνύουν ότι στην καφεστίαση, το Παραδοσιακό αποτελεί μια φρέσκια επιχειρηματική πρόταση που καλλιεργεί τάσεις στην αγορά!
paradosiako bugatsa
 
Healthy & gluten free κατηγορία, για ένα ευρύ κοινό!
Με νέες φρέσκες και καινοτόμες ιδέες, οι άνθρωποι στο Παραδοσιακό στοχεύουν στην ικανοποίηση και το χαμόγελο των πελατών και των συνεργατών. Leader στην εξέλιξη, εντάσσουν στις προτάσεις τους και τη healthy διάσταση. Είναι οι πρώτοι μάλιστα, που τοποθετούνται στην αγορά με gluten free επιλογές και μάλιστα με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που απαρτίζονται από πίτες, σάντουϊτς, κουλούρια, μπισκότα, κέικ, πίτσα και πολλά ακόμη πεντανόστιμα είδη! Απευθυνόμενη σε νέα κοινά που αναζητούν πιο healthy κι εξειδικευμένες επιλογές, η αλυσίδα εδραιώνει τις βάσεις της διαχρονικής κερδοφορίας και απόδοσης για τον franchisee.
paradosiako snack franchise
 
Απλή διαχείριση – ευέλικτο μοντέλο
Με υποδομές, μια απόλυτα σύγχρονη παραγωγική μονάδα, ένα πλέγμα επιλεγμένων προμηθευτών και οργανωμένα συστήματα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, το Παραδοσιακό προσφέρει μια μοναδική πρόταση αξίας στον τελικό καταναλωτή.
Στους franchisees που αναζητούν μια συγκροτημένη επιχειρηματική πρόταση με αναγνωρισιμότητα και ισχυρά διατηρήσιμα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, το Παραδοσιακό δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσουν τη δική τους επιχείρηση με απλές δομές, κεντρική γραμμή παραγωγής και τροφοδοσίας, ολοκληρωμένους μηχανισμούς καθετοποίησης και υποστήριξης, ελαχιστοποιώντας τα λειτουργικά τους έξοδα. Παράλληλα, προσφέροντας υπηρεσίες sit-in, take away, ανάλογα με τον τύπο του καταστήματος, έχουν τη δυνατότητα να διεισδύουν σε διαφορετικές αγορές με μια διαχρονική πρόταση που διασφαλίζει την πιστότητα του πελάτη. Που σημαίνει μια σταθερή, καθημερινή συνήθεια, για πολλαπλά, καθημερινά κέρδη!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ