Παραδοσιακό: Η σχέση παράδοσης σε ένα αποδοτικό franchise

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 25 Απριλίου 2019
Παραδοσιακό: Η σχέση παράδοσης σε ένα αποδοτικό franchise

Το Παραδοσιακό μετρά ήδη 25 χρόνια εμπειρίας, διαθέτοντας μια εξαιρετική παρουσία στη Θεσσαλονίκη και ταξιδεύει με συνεργασίες franchise σε όλη την Ελλάδα. Με λαχταριστές γεύσεις που φτιάχνονται με σεβασμό στην παράδοση και με γνώμονα την κορυφαία ποιότητα, το brand αποτελεί μια σταθερή αξία μέσα στον χρόνο και μια εξαιρετικά αποδοτική επιχειρηματική πρόταση.

Καταστήματα που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες της αγοράς, τα Παραδοσιακό είναι ιδανικά για ένα ποιοτικό και γρήγορο σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το εύρος της γκάμας των προτάσεων, οι ποιοτικές επιλογές και οι αγνές πρώτες ύλες έχουν αναδείξει τα Παραδοσιακό σε καταστήματα υψηλής ποιότητας σε όλα τα επίπεδα. Συνδυάζοντας τις παραδοσιακές συνταγές με τις νέες τάσεις της αγοράς η εταιρεία απευθύνεται σε ένα πολύ μεγάλο πελατειακό φάσμα ηλικιών.

Ένα περιβάλλον ασφάλειας για τον επενδυτή

Ο νέος συνεργάτης γίνεται μέλος μιας έμπειρης ομάδας που του παρέχει όλη την τεχνογνωσία για ένα δυναμικό επιχειρηματικό ξεκίνημα. Η σταθερή ποιότητα στη γεύση του συνόλου των προϊόντων, η ευχάριστη εμπειρία που αποκομίζει ο πελάτης και η λειτουργικότητα των καταστημάτων, συγκαταλέγονται στα στοιχεία που εξασφαλίζουν την εξελισσιμότητα του concept.

Ο νέος franchisee που γίνεται μέλος της ομάδας Παραδοσιακό απολαμβάνει οφέλη, που σχετίζονται:

  • Με την πλήρως οργανωμένη μονάδα παραγωγής, ικανή να καλύψει πολύ μεγάλο όγκο καθημερινών αναγκών τροφοδοσίας.
  • Τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής.
  • Το τμήμα καινοτομίας που μεταφράζει ιδέες και δημιουργεί επιτυχημένα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Τη συνεχή εκπαίδευση. Στόχος της εταιρείας είναι η διαρκής ανάπτυξη των ανθρώπων της μέσω της βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους, με συμμετοχή σε σεμινάρια και συνέδρια εντός και εκτός Ελλάδας.
  • Το on-line ισχυρό επιχειρηματικό εργαλείο e-liza, το οποίο διευκολύνει όλες τις διαδικασίες και λειτουργίες της επιχείρησης.
  • Την ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ. Η ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησης και κατ’ επέκταση όλου του δικτύου του Παραδοσιακό σχεδιάζεται και δημιουργείται μέσω της σταθερής συνεργασίας με εξειδικευμένους ανθρώπους στο κλάδο της επικοινωνίας και του marketing.

Τα Παραδοσιακό δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη τους. Έχοντας την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία, έχουν δομήσει ένα ισχυρό δίκτυο που αγκαλιάζει κάθε νέο συνεργάτη και αποτελεί ένα ασφαλές περιβάλλον για τον νέο επενδυτή.

Για το δικό σου Παραδοσιακό, μπες εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ