Παραδοσιακό: Γευστικά ηφαίστεια, με ιστορία

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 05 Ιουλίου 2019
Παραδοσιακό: Γευστικά ηφαίστεια, με ιστορία

Μεταφερόμαστε πολλά χρόνια πίσω. Σε μια γειτονιά της Θεσσαλονίκης, αρώματα από τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά που παίρνουν τη μορφή παραδοσιακής πίτας, ταξιδεύουν από ένα μικρό παράθυρο κουζίνας και κατακλύζουν τον δρόμο.

Μικροί και μεγάλοι μαγεύονται από τα μοναδικά αρώματα και μαντεύουν κάθε φορά τι αριστούργημα ψήνεται από τα χεράκια της γιαγιάς Ελευθερίας, τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τις μυρωδιές των μαγικών παρασκευασμάτων.

Το μικρό αυτό παράθυρο έμελλε να γίνει δίαυλος ανάπτυξης του δικτύου Παραδοσιακό που με πρωτοβουλία, επιμονή και όραμα, συνεχίζει την εξέλιξή του, διατηρώντας αμείωτες τις αξίες του παρελθόντος και στρέφοντας το βλέμμα του στο μέλλον. Σήμερα το Παραδοσιακό αριθμεί τα 7 Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αποτελεί ένα σημείο συνάντησης γεύσεων για όλη την ημέρα, όλα τα γούστα και όλα τα κοινά.

Φρέσκες γεύσεις, με άρωμα ιστορίας

Μπορεί το σνακ να είναι γρήγορο και ποιοτικό, παραδοσιακό και ταυτόχρονα μοντέρνο; Εδώ μπορεί. Διότι το Παραδοσιακό συγκέρασε την ιστορία των συνταγών του με τις γεύσεις του σήμερα, μέσα από επιλογές που απευθύνονται κυριολεκτικά σε κάθε γούστο.

Εδώ απολαμβάνει κανείς το πρωινό του με απίθανους καφέδες και ροφήματα, που συνδυάζονται με λαχταριστά σάντουιτς από κάθε λογής γέμιση ή την αξεπέραστη αφράτη scrocchiarella με την φρέσκια ζύμη που φτιάχνεται μπροστά σου. Μοναδική υφή και τραγανιστή, παραδοσιακή ιταλική ζύμη.

Συστήματα και διαδικασίες που λύνουν τα χέρια του συνεργάτη

Το on line σύστημα e-liza, το κορυφαίο πρόγραμμα που επιτρέπει την παρακολούθηση όλων των ποιοτικών και ποσοτικών μεγεθών που συμβαίνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή σε κάθε κατάστημα, διευκολύνει όλες τις διαδικασίες και λειτουργίες της επιχείρησης.

Την ίδια στιγμή, η αλυσίδα έχει δομήσει ένα εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης, ικανό να εξασφαλίσει στον νέο συνεργάτη καθαρό κέρδος εκμετάλλευσης πρώτων υλών, αξιοποιώντας τις οικονομίες κλίμακας που προσφέρει η εταιρεία.

Για το δικό σου Παραδοσιακό, μπες εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ