Παραδοσιακό: Επιχειρηματική επιτυχία με γεύση από παράδοση

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 04 Ιανουαρίου 2019
Παραδοσιακό: Επιχειρηματική επιτυχία με γεύση από παράδοση

Λαχταριστές πίτες κουρού με λαχανικά, τυρόπιτες με κατσικίσιο τυρί και ανθότυρο, μπουγάτσες, μάφιν, αποξηραμένα φρούτα που μυρίζουν «υγεία» και δροσιστικό γάλα καρύδας.Αυτές είναι ορισμένες από τις επιλογές, που ταξιδεύουν γευστικά δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες που απολαμβάνουν καθημερινά το αγαπημένο τους σνακ στο Παραδοσιακό.

Με συνέπεια στις αξίες και στο όραμα της εταιρείας, το Παραδοσιακό αναπτύσσεται με σταθερότητα ως ένα από τα πιο επιτυχημένα και κερδοφόρα brands στον χώρο του ποιοτικού snack – καφέ – χυμών – μικρογευμάτων. Με 25 χρόνια εμπειρίας και παρουσίας στην ελληνική αγορά, το Παραδοσιακό έχει αναπτύξει μέχρι σήμερα 6 καταστήματα, 3 εκ των οποίων λειτουργούν με το σύστημα franchise.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=vMI3mdZE9FA{/youtube}

Δίνοντας αξία στην καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό

Ξεκίνησε στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά σταδιακά ανθίζει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Στόχος της ομάδας του αποτελεί ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι από διαφορετικές περιοχές να γνωρίσουν τις μοναδικές γεύσεις που μας πηγαίνουν πίσω και μας φέρνουν στο στόμα τις συνταγές της γιαγιάς! Κι αυτός ο στόχος υλοποιείται πολύ εύκολα για κάθε υποψήφιο συνεργάτη- franchisee, με την αμέριστη υποστήριξη της οικογένειας του Παραδοσιακό.

Η επιτυχία της εταιρείας έχει τις… ρίζες της. Η ιδιαίτερη σημασία που δίνεται στην έρευνα και ανάπτυξή της από το Τμήμα Καινοτομίας, εξηγεί γιατί το Παραδοσιακό δημιουργεί διαρκώς καινούργιες γεύσεις, κάνοντας τον απόλυτα γευστικό συγκερασμό της παράδοσης με τις σύγχρονες γευστικές τάσεις. Παράλληλα, στο πλαίσιο του διαρκούς εκσυγχρονισμού, σχεδιάζονται και προτείνονται καινούργιες υπηρεσίες και διαδικασίες αξιοποιώντας τις σύγχρονες και πλήρως οργανωμένες εγκαταστάσεις παραγωγής, που διευκολύνουν τις καθημερινές ανάγκες τροφοδοσίας.

paradosiako-sandwich

Δομημένο περιβάλλον, με σεβασμό στους συνεργάτες – franchisees

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον της πλήρους οργάνωσης, ο υποψήφιος συνεργάτης- franchisee που θα επιλέξει να ενταχθεί στην ομάδα του Παραδοσιακό επωφελείται από:

  • Τη συνεχή εκπαίδευση από την εταιρεία
  • Ολοκληρωμένες στρατηγικές μάρκετινγκ
  • Τη δυναμική παρουσία στα social media
  • Τα εγχειρίδια λειτουργίας που καταγράφουν τις καθημερινές λειτουργίες του καταστήματος
  • Το επιχειρηματικό on-line εργαλείο «e-liza», που διευκολύνει τις διαδικασίες και λειτουργίες της επιχείρησης

paradosiako-pites

Το Παραδοσιακό αποδεικνύει έμπρακτα ότι συνδυάζει την ευρύτητα προϊόντων, με την υψηλή ποιότητα υλικών και την εξαιρετική γεύση. Οι πελάτες παραμένουν πιστοί στις επιλογές του αγαπημένου τους Παραδοσιακό, παίρνοντας είτε ένα healthy bowl, που θα τους εξοπλίσει με ενέργεια, είτε απολαμβάνοντας ένα κρασί ή ένα δροσερό κοκτέιλ αργά το απόγευμα στον ευχάριστο χώρο του καταστήματος.

Έτσι, η ροή του κόσμου παραμένει σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας την επιχειρηματική πρόταση Παραδοσιακό ιδιαίτερα ελκυστική και ακόμη πιο κερδοφόρα.

Για να αποκτήσεις το δικό σου κατάστημα Παραδοσιακό, μπες εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ