Ολόφρεσκο pop-up menu από την JOIN juice bars

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 09 Μαΐου 2019
Ολόφρεσκο pop-up menu από την JOIN juice bars

Συμβαδίζοντας πάντα με τις τάσεις της εποχής και ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά, η JOIN juice bars μας συστήνει το νέο pop-up menu της, προσανατολισμένο στα superfoods!

Η ομάδα της JOIN juice bars δούλεψε πάνω σε νέους συνδυασμούς, ταξίδεψε, ενημερώθηκε για τις τάσεις της αγοράς και έπειτα από πολλές γευστικές δοκιμές παρουσίασε στο κοινό το πολυαναμενόμενο pop-up menu, πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Pitaya, λιναρόσπορος, αβοκάντο, acai, φυστικοβούτυρο και matcha σε πόσιμη μορφή είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο νέο menu, προσφέροντας ενέργεια για μια δυναμική καθημερινότητα.

Ποια είναι τα νέα προϊόντα;

Acai bowl (μπανάνα, πουρές acai, αβοκάντο, granola σοκολάτα, ανανάς, berries), Pitaya bowl (μπανάνα, πουρές pitaya, ακτινίδιο), Avo smoothie (μπανάνα, αβοκάντο, γάλα σόγιας βανίλια), Iced matcha latte (γάλα σόγιας, matcha maiden), peanut butter και avocado toast είναι διαθέσιμα και στα 6 καταστήματα της JOIN juice bars σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η JOIN juice bars, θέλοντας να προάγει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αναπτύσσεται μέσω franchising και προσφέρει μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση σε υποψήφιους συνεργάτες. Τα JOIN juice bars μπορούν να στηθούν σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις, σε νησιά, καθώς και σε περιοχές με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη. Όσον αφορά την κατασκευή του νέου σημείου, ο συνεργάτης/franchisee με τον μηχανικό του μπόρεί να την υλοποιήσει υπό τις οδηγίες και προδιαγραφές της μητρικής εταιρείας, η οποία του παρέχει λίστα εγκεκριμένων προμηθευτών εξοπλισμού και μηχανημάτων. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το «κλειδί στο χέρι».

Αν θες να κάνεις #join στη δυναμική, γεμάτη φρεσκάδα οικογένειά της, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

JOIN