ΟΚ! Anytime Markets: Σε τροχιά ανάπτυξης εντός και εκτός Αττικής

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 17 Σεπτεμβρίου 2020
ΟΚ! Anytime Markets: Σε τροχιά ανάπτυξης εντός και εκτός Αττικής

Η OK! Anytime Markets αναπτύσσεται δυναμικά εντός και εκτός Αττικής, αλλά και σε περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος στη νησιωτική Ελλάδα, με τη δημιουργία εποχιακών καταστημάτων.

ok-anytime-markets-franchise

Κύρια αποστολή της OK! Anytime Markets A.E. είναι να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών, είτε με νέα καταστήματα είτε μέσω του μεγάλου προγράμματος ανακαινίσεων παλαιότερων καταστημάτων. Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση σε περισσότερα από 20 σημεία πώλησης, ενώ μέσα στην επόμενη 5ετία στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί σε όλα τα παλιά καταστήματα. Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η υλοποίηση του προγράμματος relocation κάποιων καταστημάτων σε πιο κεντρικά σημεία και την επαναλειτουργία τους σε καλύτερο χώρο, πάντα με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας πάνω σε θέματα τεχνογνωσίας και τεχνικής.

ok-anytime-markets-convenience-store-franchise

Η επιλογή ενός νέου σημείου γίνεται με αυστηρά κριτήρια και η OK! Anytime Markets παρέχει τη δυνατότητα στους franchisees/συνεργάτες να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα ετοιμοπαράδοτο κατάστημα, είτε να κατασκευάσουν οι ίδιοι με τις προδιαγραφές που ορίζονται από την εταιρεία.

ok-anytime-markets-franchise

Επιπροσθέτως, βασικό στοιχείο της συνεργασίας είναι η καθολική, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, εκπαίδευση των συνεργατών, πριν λειτουργήσει ένα κατάστημα, προκειμένου να μεταλαμπαδευτεί η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων που στελεχών την ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε. Εκτός από την τεχνογνωσία, την τεχνική και λειτουργική υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, η συνεργασία με το δίκτυο franchise παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα στον franchisee μέσα από ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών που επενδύουν στην άρτια λειτουργία του καταστήματος και στην κερδοφορία του.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI