ΟΚ! Αnytime Markets με το κλειδί στο χέρι!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 03 Σεπτεμβρίου 2019
ΟΚ! Αnytime Markets με το κλειδί στο χέρι!

Η OK! Anytime Markets, πρεσβευτής ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας στην Ελλάδα, μέσω της νέας επιχειρηματικής της δραστηριότητας επεκτείνει τη φυσική της παρουσία και εκτός Αττικής. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα για δημιουργία εποχιακών καταστημάτων σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος στη νησιωτική Ελλάδα, μέσω συνεργασιών franchise.

ok-anytime-markets-franchising

Οι συνεργάτες που επιθυμούν να μετατρέψουν το κατάστημά τους σε ΟΚ! Anytime Markets, θα επωφεληθούν από μια σειρά πλεονεκτημάτων με σημαντικότερα: το αρχικό εμπόρευμα μπαίνει σε παρακαταθήκη, διασφαλίζεται η 100% επιστροφή των εμπορευμάτων μετά τη λήξη της σεζόν, προσφέρεται μεγάλη ποικιλία σε τουριστικά εποχιακά προϊόντα και πλήρης διαφημιστική υποστήριξη. Επίσης, μητρική εταιρεία αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή του χώρου, ενώ παρέχονται και εκπτώσεις αγορών, αντίστοιχες των μεγάλων αλυσίδων.

ok-anytime-markets-convenience-store

Η επιλογή του καταστήματος γίνεται με αυστηρά κριτήρια από τα OK! Anytime Markets ακολουθώντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν στην ορθή και επιτυχημένη λειτουργία του, ενισχύοντας παράλληλα το concept της εταιρείας. Το κατάστημα θα πρέπει να είναι ισόγειο και συνολικής επιφάνειας 70-120 τ.μ. καθώς και να βρίσκεται σε καλή τουριστική περιοχή.

ok-anytime-markets-psygeia

Η απασχόληση του franchisee καθίσταται απαραίτητη. Μέχρι το κατάστημα να λειτουργήσει, μεσολαβεί διάστημα εκπαίδευσης και προπαρασκευής του ιδιοκτήτη τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο και τον καθιστά απολύτως έτοιμο, ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας, για να υποστηρίξει άψογα την επένδυση του.

Θες να γίνεις μέλος της οικογένειας OK! Anytime Markets; Μάθε περισσότερα, εδώ!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI