Οι κεντρικές συμφωνίες του One STOP ALL σύμμαχος του franchisee

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 30 Απριλίου 2018
Οι κεντρικές συμφωνίες του One STOP ALL σύμμαχος του franchisee

Μπορεί να συγκεντρώνει 5 καταστήματα σε 1. Μπορεί να χαρακτηρίζεται από την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που παρέχει, πάντα με χαμόγελο, ώστε να νιώθει ο πελάτης πως έχει να κάνει με δικούς του ανθρώπους.

Αλλά το One STOP All δεν θα ήταν ένα αποδοτικό μοντέλο franchise αν οι κεντρικές συμφωνίες με τους προμηθευτές του δεν ήταν στο στρατηγικό του πλάνο.

kiosky's one stop all

Γιατί, έχοντας συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς, το Οne STOP All, που αποτελεί την εξέλιξη των convenience stores,  επιτυγχάνει σταθερά χαμηλό κόστος προϊόντων διασφαλίζοντας την ποιότητά τους, πλεονεκτήματα που λειτουργούν προς όφελος ολόκληρου του δικτύου.

Πως επωφελούνται τα καταστήματα από τις κεντρικές συμφωνίες της εταιρείας;

  • Ποιότητα: οι προμηθευτές που επιλέγει το δίκτυο είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την ποιότητα για την οποία αυτό φημίζεται. Πραγματοποιείται πλήρης και τακτική τροφοδοσία των καταστημάτων, ώστε ο πελάτης να βρίσκει πάντα αυτό που θέλει στα ράφια των One STOP All, ικανοποιώντας τον απόλυτα, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και κατ’ επέκταση να ενισχύεται η κερδοφορία.

  • Αξιοπιστία: η συνεργασία με αξιόπιστους προμηθευτές που επιτρέπει στον επιχειρηματία να παραλαμβάνει όλα τα προϊόντα χωρίς καθυστερήσεις κάνει τον ίδιο τον franchisee αξιόπιστο στα μάτια των πελατών του. Οι γρήγοροι χρόνοι παράδοσης είναι σημείο – κλειδί για τη ελαχιστοποίηση των αποθεμάτων ενός καταστήματος, γεγονός που μεταφράζεται σε χαμηλότερο οικονομικό ρίσκο.
  • Ανταγωνισμός: επιλέγοντας τους σωστούς προμηθευτές, το δίκτυο μπορεί να διαφοροποιηθεί απέναντι στον ανταγωνισμό χάρη στις χαμηλότερες τιμές, την ποιότητα και την αξιοπιστία, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

  • Καινοτομία: οι εξαιρετικοί προμηθευτές που επιλέγει το δίκτυο συνεισφέρουν σημαντικά στην αύξηση του πελατολογίου. Οι αξιόπιστοι προμηθευτές με τους οποίους συνεργάζεται το One STOP All καταλαβαίνουν τις ανάγκες του καταστήματος και της αγοράς και βοηθούν στην ανάπτυξή του, μετατρέποντάς το ως την «καρδιά» της γειτονιάς, όπου ο πελάτης θα κάνει τα ψώνια του σε συμφέρουσες τιμές και θα πληρώσει τους λογαριασμούς του εύκολα, γρήγορα και απλά. Το One STOP All μας επανασυστήνει τα convenience stores με μια πιο ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Ο καταναλωτής νιώθει οικεία στον χώρο του καταστήματος, ξέρει πως θα ψωνίσει ποιοτικά προϊόντα στις σωστές τιμές, με χαμόγελο και σιγουριά!

Για να κάνεις τη διαφορά με τα One STOP All, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE