Οι βραβεύσεις του The Big Bad Wolf στα Estia Awards συνεχίζονται…

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 08 Δεκεμβρίου 2020
Οι βραβεύσεις του The Big Bad Wolf στα Estia Awards συνεχίζονται…

H ομάδα του The Big Bad Wolf είναι υπερήφανη για τα βραβεία που απέσπασε στα Estia Awards 2021! Μάλιστα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτά golden award στην κατηγορία “Best in Souvlaki”.

Παράλληλα, βραβεύτηκε με το Silver Award στα Estia Awards 2020 και το Bronze Award στα Estia Awards 2021 στην κατηγορία “Strategic Growth”.

the-big-bad-wolf-franchise-souvlaki

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τη διαχείριση και παρακολούθηση της λειτουργίας και των αποτελεσμάτων των καταστημάτων του δικτύου, βραβεύτηκε για δύο συνεχόμενες χρονιές με το Silver Award στα Estia Awards 2020 & 2021 στην κατηγορία “Tech Smart”.

To The Big Bad Wolf μας συστήθηκε το 2013 στα Μελίσσια. Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί 10 καταστήματα σε Μελίσσια, Νέα Σμύρνη, Πατήσια (Π. Άρεως), Χολαργό, Παγκράτι, Καλλιθέα, Πειραιά, Αιγάλεω, Πεύκη, Περιστέρι (υπό κατασκευή) και αναζητά συνεργάτες ώστε να «ταξιδέψουν» το brand και σε άλλες περιοχές.

the-big-bad-wolf-franchise-katastima

Το Τhe Big Bad Wolf αποτελεί μια πρωτοποριακή αλυσίδα εστιατορίων ταχείας εξυπηρέτησης, που προσφέρει στους πελάτες μια μεγάλη ποικιλία από κρέας, κοτόπουλο, επιλογές για χορτοφάγους και γεύματα υψηλής ποιότητας σε εξαιρετική τιμή, ενσωματώνοντας το αγαπημένο προϊόν σουβλάκι & burger στην ιδέα του Quick Service Restaurant (QSR). Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο εστιατόριο να έχει πολύ υψηλότερες πωλήσεις ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει ότι τα πρότυπα ποιότητας τροφίμων, εξυπηρέτησης πελατών και υγιεινής βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

THE BIG BAD WOLF