«Οι άνθρωποι της ΑΒ μας έκαναν από την αρχή να νιώσουμε ασφαλείς»

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 31 Ιουλίου 2019
«Οι άνθρωποι της ΑΒ μας έκαναν από την αρχή να νιώσουμε ασφαλείς»

Έχοντας μεγαλώσει σε οικογένεια εμπόρων, η Σοφία Λιόντου franchisee της AB Food Market, όταν πήρε το πτυχίο της στις Οικονομικές επιστήμες, επέλεξε και εκείνη να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση και να την εξελίξει.

Έτσι, τον Απρίλιο του 2012 πήρε την απόφαση να μετατρέψει το κατάστημα που διατηρούσαν στην Πρέβεζα σε AB Food Market. Μάλιστα, λίγα χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2015, αποφάσισε να ξεκινήσει ακόμη ένα κατάστημα στο Θεσπρωτικό, επεκτείνοντας τη συνεργασία με την εταιρεία. «Επιλέξαμε το franchising γιατί θεωρήσαμε ότι ένα μεγάλο brand θα μπορέσει να παρέχει καλύτερα αποτελέσματα στην επένδυσή μας», μας εξηγεί.

ab food market.thesprotiko preveza

Γιατί επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε στην αγορά με το δίκτυο ΑΒ Food Market;

Επιλέξαμε την ΑΒ Βασιλόπουλος, γιατί οι αρχές της εταιρείας συμπίπτουν με τις δικές μας. Οι άνθρωποι της ΑΒ μας έκαναν από την αρχή να νιώσουμε εμπιστοσύνη και να προχωρήσουμε στη συνεργασία. Επίσης, η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ένα ισχυρό brand, γεγονός που βοήθησε στην αναγνωρισιμότητά μας. Η τοπική αγορά ήξερε ήδη την ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς και την ποιότητα των προϊόντων της και μας υποδέχθηκε με ενθουσιασμό.

Τι είδους υποστήριξη λαμβάνετε από την εταιρεία από την αρχή της λειτουργίας του 1ου καταστήματος, έως σήμερα;

Οι άνθρωποι της ΑΒ είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει. Η ΑΒ Βασιλόπουλος παρέχει στους συνεργάτες της την άριστη γνώση, μαζί με τεχνική και επιχειρηματική υποστήριξη. Επιπλέον, μας στηρίζει σε θέματα marketing. Γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες των καταναλωτών, παρέχει προϊόντα που πραγματικά χρειάζονται, σε συνδυασμό με τις τιμές που επιθυμούν.

ab franchisee1

Ποιοι παράγοντες συμβάλλουν στην επιτυχημένη λειτουργία του καταστήματός σας;

Η επιτυχημένη λειτουργία του καταστήματος είναι αποτέλεσμα πολλών παραμέτρων. Η γνώση των ανθρώπων της ΑΒ, τα προϊόντα στις κατάλληλες τιμές, το χαμογελαστό προσωπικό του καταστήματος, είναι κάποιοι από αυτούς τους παράγοντες.

Θα συστήνατε το AB Food Market σε έναν συγγενή ή φίλο;

Ανεπιφύλαχτα θα συνέστηνα σε οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με τον κλάδο του λιανεμπορίου τροφίμων, να απευθυνθεί στην ΑΒ, καθώς διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία σε αυτόν τον τομέα, την οποία είναι πρόθυμη να μεταδώσει και στους συνεργάτες της.

ab food market1.thesprotiko.preveza

Τι θα συμβουλεύατε έναν υποψήφιο franchisee που θέλει να επενδύσει στoν κλάδο των σούπερ μάρκετ; Τι θα πρέπει να προσέξει;

Θα τον συμβούλευα να επιλέξει με προσοχή την εταιρεία που θα συνεργαστεί. Να είναι αξιόπιστη, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η επένδυσή του.

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σας στόχοι;

Μελλοντικός μου στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη των καταστημάτων και ο συνδυασμός των ικανοποιημένων πελατών με το χαρούμενο προσωπικό του καταστήματος.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB Food Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.