Ο παράδεισος των πολυσυλλεκτικών γεύσεων λέγεται «Παραδοσιακό»

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 14 Νοεμβρίου 2019
Ο παράδεισος των πολυσυλλεκτικών γεύσεων λέγεται «Παραδοσιακό»

Έχει όραμα, διαθέτει τεχνογνωσία και φυσικά μόνιμο στόχο αποτελούν η δημιουργία και η εξέλιξη! Από την ατμόσφαιρα και τη ξεχωριστή διακόσμηση των καταστημάτων Παραδοσιακό, καταλαβαίνεις ότι εδώ, συμβαίνει κάτι διαφορετικό από όσα είχες συνηθίσει να βλέπεις στα εστιατόρια γρήγορης εστίασης.

paradosiako pites

Γιατί η αφθονία των γεύσεων συμπληρώνεται από τη μοναδικότητα των συνταγών, που συνδυάζουν την παράδοση με τις πιο σύγχρονες τάσεις. Αποτέλεσμα; Μια αστείρευτη ποικιλία προτάσεων για όλη την ημέρα!

Με gluten free και healthy προτάσεις

Ο παράδεισος της μπουγάτσας, η αυθεντικότητα της πίτας και η επιτομή της πιο νόστιμης και φρέσκιας ομελέτας, της μοναδικής scrocchiarella, των κρουασάν, των πιο πρωτότυπων γλυκών, που δίνουν τη θέση τους σε θρεπτικά και ποιοτικά μεσημεριανά meals και σε απογευματινές και βραδινές προτάσεις.

paradosiako gluten free

Δεν σταματά όμως εκεί, γιατί θέλει να βρίσκεται κάθε στιγμή στον παλμό της εποχής του. Γι’ αυτό προτείνει τις πιο γευστικές και υγιεινές δημιουργίες, όπως είναι τα healthy bowls με γιαούρτι ή γάλα καρύδας, τα οποία ο πελάτης καλείται να συνοδεύσει με μια γκάμα από 40 βιολογικά υλικά, όπως αποξηραμένα φρούτα, δημητριακά κ.λπ.

Την ίδια στιγμή, ανοίγει την αγκαλιά του στα gluten free προϊόντα! «Η δημιουργία των προϊόντων GLUTEN FREE έγινε με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και την αναγνώριση του brand σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Η γκάμα αυτή περιλαμβάνει προϊόντα για όλη την ημέρα. Πίτες, κουλούρια Θεσσαλονίκης, μπισκότα, κριτσίνια, τσουρέκι, ακόμα και πίτσα, τα οποία έχουμε δημιουργήσει σε συνεργασία με πιστοποιημένο εργαστήριο και τον σύλλογο ατόμων με κοιλιοκάκη. Όλα ιδανικά για όσους δίνουν ιδιαίτερη αξία στις διατροφικές τους συνήθειες», δηλώνει o κ. Δημήτρης Κολωνιάρης, σεφ του Παραδοσιακό σε συνέντευξή του στο FRANCHISE SUCCESS.

paradosiako franchise

Τι σημαίνει ο εμπλουτισμός του μενού για τον franchisee;

Το δίκτυο Παραδοσιακό συμβαδίζει πάντοτε με τις τάσεις της εποχής και προπορεύεται, προτείνοντας διαρκώς καινούργια πράγματα. Εμπλουτίζοντας διαρκώς το προϊοντικό του μείγμα, απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, που αναζητά και διαφορετικές και ποιοτικές γεύσεις και ταυτόχρονα ελκύεται από την πρωτοτυπία. Ιδανικός συνδυασμός που αυξάνει την επισκεψιμότητα στα καταστήματα Παραδοσιακό, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες – franchisees να απολαμβάνουν ακόμη περισσότερη κερδοφορία.

Την ίδια στιγμή, η αλυσίδα αποκτά αξιοπιστία, καθώς φαίνεται ότι έχει «μάτια ανοιχτά» σε οτιδήποτε νέο συμβαίνει.

Για το δικό σου Παραδοσιακό, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ