Ο ιδρυτής και CEO του Wine Lover Community, Luiz Alberto μιλά για το Cinque Wine Deli Bar

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 11 Ιανουαρίου 2023
Ο ιδρυτής και CEO του Wine Lover Community, Luiz Alberto μιλά για το Cinque Wine Deli Bar

Ο ιδρυτής και CEO του Wine Lover Community, Luiz Alberto, επισκέφθηκε την Ελλάδα και το  Cinque Wine Deli Bar στο πλαίσιο των δέκατων γενεθλίων του της μεγαλύτερης wine lover κοινότητας. Στη διάρκεια της επίσκεψής του, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ανθρώπους του Cinque Wine Deli Bar και έδωσε μια συνέντευξη αφιερωμένη στη μοναδικότητα και την διαφορετικότητα του Cinque, το οποίο το χαρακτήρισε «σπίτι του».

«Τι μπορώ να πω για την μοναδικότητα του Cinque; Πρέπει να αναφέρω σίγουρα την μεγάλη γκάμα των κρασιών, τον τρόπο εξυπηρέτησης…Έκατσα και σκέφτηκα τι είναι αυτό που κάνει για μένα το Cinque μοναδικό, αυτό που καταλαβαίνω εγώ σαν μοναδικότητα ως άνθρωπος και ως wine lover. Είναι λοιπόν ότι κανένα άλλο wine bar δεν με έχει κάνει να νιώσω σαν στο σπίτι μου, σαν να είμαι με την οικογένειά μου. Σα να έχω γεννηθεί σε αυτό το μέρος, σα να ανήκω εδώ.

Αν με ρωτούσε κανείς τι μπορεί να προσφέρει το Cinque Wine Deli Bar σε κάποιον που αγαπάει το κρασί αλλά δε γνωρίζει πολλά πράγματα ακόμα, θα απαντούσα ότι εδώ στο Cinque Wine Deli Bar νιώθουμε ότι είμαστε όλοι ίσοι, στο ίδιο επίπεδο. Δεν σε κοιτάνε με υπεροψία, δεν σε υποτιμούν. Σε άλλα μέρη, ο sommelier που νομίζει ότι ξέρει πολλά, σε κοιτάζει με αλαζονεία. Εδώ είμαστε όλοι ίσοι. Απολαμβάνεις ένα ποτήρι κρασί με έναν τρόπο με τον οποίο νιώθεις σημαντικός, ότι οι άνθρωποι νοιάζονται για εσένα. Αυτό λοιπόν είναι που κάνει το Cinque Wine Deli Bar ιδανικό για εκείνους που θέλουν να μάθουν ουσιαστικά για το καλό κρασί και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο το προτείνω.

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία για μένα, ως ιδρυτής της Wine Lover Community είναι ότι το Cinque Wine Deli Bar είναι το μέρος που το νιώθουμε σπίτι μας. Το μέρος που πάμε όταν είμαστε στην Αθήνα, είναι το μέρος που οι wine lovers λατρεύουν να βρίσκονται. Εκπληκτικά κρασιά, υπέροχοι άνθρωποι, πραγματικά λατρεύουμε να είμαστε στο Cinque Wine Deli Bar».

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR