Ο Γιάννης Μασούτης Manager της χρονιάς για το 2016

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 16 Φεβρουαρίου 2017
Ο Γιάννης Μασούτης Manager της χρονιάς για το 2016

Τα Retail Business Awards, βράβευσαν τον κ.  Γιάννη Μασούτη ως Manager της χρονιάς  2016, ανάμεσα σε 15 υποψήφιους για τον τίτλο.

Σύμφωνα με τον θεσμό, Retail Manager αναδεικνύεται ο πιο αποτελεσματικός Manager του ελληνικού λιανεμπορίου της χρονιάς που πέρασε.

Με αυτό το βραβείο η αγορά αναγνωρίζει και επιβραβεύει τον επικεφαλής της λιανεμπορικής επιχείρησης που ξεχώρισε μέσα στη χρονιά, με κριτήριο την επιτυχημένη στρατηγική και τις αποφάσεις που πήρε προς όφελος της εταιρείας του.

Η βράβευση έγινε στη 15η Τελετή Απονομής της διοργάνωσης των Retail Business Awards, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία όλου του κόσμου του Ελληνικού Λιανεμπορίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα που βρίσκομαι ανάμεσά σας και κυρίως που βλέπω πολύ νέο κόσμο στην εκδήλωση φέτος. Είμαι εξίσου χαρούμενος, που βλέπω πως συμμετέχουν στο θεσμό και νέες εταιρείες, γεγονός που εξασφαλίζει πως ο κλάδος μας θα έχει διάρκεια. Ευχαριστώ πολύ για το τιμητικό αυτό βραβείο», δήλωσε ο κ. Γιάννης Μασούτης.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά και αναπτύσσεται δυναμικά κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

EXPRESS MARKET