Ο φούρνος Εφέσσου εύχεται καλή σχολική χρονιά με συναρπαστικές προσφορές!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 11 Σεπτεμβρίου 2023
Ο φούρνος Εφέσσου εύχεται καλή σχολική χρονιά με συναρπαστικές προσφορές!

Η νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε και ο φούρνος Εφέσσου ετοιμάζεται να την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή τόσο για μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς. Για το νέο ξεκίνημα, ο φούρνος Εφέσσου παρουσιάζει δύο προσεκτικά επιλεγμένες συνθέσεις που θα συνοδεύσουν τους μαθητές καθ’ όλη τη διάρκεια του νέου σχολικού έτους.

Τα νέα box για μικρούς και μεγάλους

Για τους μικρούς μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού, ο φούρνος Εφέσσου παρουσιάζει ένα λαχταριστό combo που περιλαμβάνει θρεπτικές και γευστικές επιλογές. Μπισκότο βρώμης, τσουρέκι με γέμιση από ταχίνι κακάο και μπισκότο μούσλι, είναι οι λιχουδιές που περιλαμβάνονται στο combo που σχεδιάστηκε για να προσθέσει μια γευστική και παιχνιδιάρικη νότα στο καθημερινό κολατσιό. Για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου το δεύτερο box του φούρνου Εφέσσου παρουσιάζει τρία διαφορετικά σάντουιτς για όλες τις σχολικές ώρες και το κατάλληλο συνοδευτικό, έναν φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό.

Efessou bakery

Μια ιδιαίτερη έκπληξη για δασκάλους και καθηγητές

Οι προσφορές για τη νέα χρονιά φυσικά δεν σταματούν εκεί, αφού ο φούρνος Εφέσσου έχει ετοιμάσει ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για τους δασκάλους και τους καθηγητές, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα του έργου που καταβάλλουν καθημερινά. Εκφράζοντας την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη του, ο φούρνος Εφέσσου προσφέρει σε όλους τους δασκάλους και καθηγητές τον καφέ τους δωρεάν, με κάθε πρωινό που επιλέγουν.

Αποτελεσματική στρατηγική marketing

Για ακόμη μια χρονιά, ο φούρνος Εφέσσου αποδεικνύει τη δυναμική και την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής marketing που ακολουθεί, καθώς και την ικανότητα του δικτύου να διεισδύει σε πολλαπλά κοινά και πολλαπλές ώρες της ημέρας με επιτυχία. Διατηρώντας την ποιότητα και την αγάπη για την παράδοση, το concept εξελίσσεται παράλληλα με την είσοδο νέων κωδικών και προϊόντων που πηγαίνουν την επιχείρηση ένα βήμα μπροστά. Οι νέες ενέργειες με αφορμή την καινούργια σχολική χρονιά, βοηθούν το δίκτυο franchise Εφέσσου να ενισχύσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα, να αυξήσει το κύκλο εργασιών του, και να οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με την τοπική κοινότητα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΕΦΕΣΣΟΥ