Νέος Γρηγόρης στην Αργυρούπολη!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 09 Οκτωβρίου 2018
Νέος Γρηγόρης στην Αργυρούπολη!

Το δίκτυο Γρηγόρης μας συστήνει ένα ακόμα κατάστημα που μας φτιάχνει τη μέρα! Συγκεκριμένα, στη Λεωφ. Κύπρου 119 & Κολοκοτρώνη 5, στην Αργυρούπολη βρίσκεται το νέο κατάστημα που προσφέρει καθημερινά λαχταριστά snacks, απολαυστικό καφέ και μια «ζεστή» καλημέρα σε όλους!

Ο Γρηγόρης έχει κερδίσει επάξια μια θέση στην καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης, καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές γεύσεις και μοντέρνα προϊόντα, καλύπτοντας τις διατροφικές προτιμήσεις του κοινού.

Με πολύχρονη εμπειρία και συσσωρευμένη γνώση, ο Γρηγόρης παρέχει σημαντική υποστήριξη στους συνεργάτες του επενδύοντας συνεχώς στη βελτιστοποίηση του εργασιακού τους περιβάλλοντος και στην αποτελεσματική οργανωτική του δομή, με στόχο τη δημιουργία των καλύτερων συνθηκών εργασίας. Υιοθετώντας μια στρατηγική ανάπτυξης που βασίζεται στην ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας του concept, ο Γρηγόρης στοχεύει παράλληλα στην περαιτέρω ανάδειξη της ποιότητας των Α’ υλών και των τελικών προϊόντων που διαθέτει, βελτιστοποιώντας συνολικά την εμπειρία όλων όσων επιλέγουν τα καταστήματα του δικτύου.

Έλα και εσύ στη δυναμική οικογένεια του Γρηγόρη, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ