Νέο OK! Anytime Markets στο Παλαιό Φάληρο

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 10 Σεπτεμβρίου 2019
Νέο OK! Anytime Markets στο Παλαιό Φάληρο

H ΟΚ! Anytime Markets συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή της πορεία και μας συστήνει νέο κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο. Το νέο παιδί του δικτύου βρίσκεται στη Λ. Αμφιθέας 127 και μάλιστα αποτελεί το 2ο σημείο της αλυσίδας στην περιοχή! Το οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων ευκολίας OK! Anytime Markets αριθμεί πλέον 109 καταστήματα και στοχεύει στην αύξησή τους στους προσεχείς μήνες.

ok-anytime-markets-franchisee

Τα OK! Anytime Markets επενδύουν συνεχώς στην ανάπτυξη του δικτύου τους με τη μέθοδο του franchising και βρίσκονται κοντά σε κάθε γειτονιά καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.Λειτουργούν επίσης σε ένα διευρυμένο ωράριο καθημερινά από τις 8 π.μ έως τις 11 μ.μ. εξυπηρετώντας τα απαιτητικά ωράρια των εργαζομένων της σύγχρονης εποχής.

ok-anytime-markets-katastima

περιλαμβάνει ακόμα και  προϊόντα πιο premium  ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή! Ακόμη, υπάρχει και η βασική  γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για το μέγεθος αυτών των καταστημάτων.

ok-anytime-markets-tameio

Η εταιρεία ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε. ξεκίνησε επίσημα τη δραστηριοποίηση της στον χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα το 2004. Συνολικά η εταιρεία απασχολεί πάνω από 480 εργαζομένους μαζί με τους Συνεργάτες της και αναπτύσσει το δίκτυο των καταστημάτων της, με την μέθοδο του Franchising. Σήμερα διαθέτει 109 καταστήματα και 2 Grocery stores.

Για το δικό σου OK! Anytime Markets, μπες εδώ.