Νέο MIGATO στο Περιστέρι!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 23 Απριλίου 2018
Νέο MIGATO στο Περιστέρι!

Με ένα λαμπερό πάρτυ για όλους τους #MIGATOlovers, η MIGATO γιόρτασε τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στο κέντρο του Περιστερίου, με επίσημη guest την Λάουρα Νάργες.

Η γωνία Θουκυδίδου 18 & Ιθώμης γέμισε με κόκκινα μπαλόνια MIGATO, καλώντας τους #MIGATOlovers στο κατάστημα, όπου τους υποδεχόταν μουσική από τον DJ της Music On Venues, δροσερά ποτά σερβιρισμένα μέσα από ένα ρετρό van και μακιγιάζ από την TommyG.

Παράλληλα, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό της ημέρας, για να κερδίσουν μια pampering day με χαλαρωτικό μασάζ, μανικιούρ-πεντικιούρ, δείπνο για δύο σε πολυτελές εστιατόριο και 2 ζεύγη υποδήματα & 2 τσάντες με VIP εξυπηρέτηση από την MIGATO.

To νέο, εντυπωσιακό κατάστημα στο Περιστέρι βασίζεται στο καινούργιο αρχιτεκτονικό shop concept της MIGATO , με επιφάνειες από λευκό corian, λαμπερές μεταλλικές λεπτομέρειες, μίνιμαλ γκρι επιφάνειες και τα χαρακτηριστικά κίτρινα καθίσματα.

Εκτός από την επίσημη guest Λάουρα Νάργες, στο opening party έδωσαν το παρών εκπρόσωποι από το χώρο των Μ.Μ.Ε, συνεργάτες, bloggers, καθώς και λαμπερές επώνυμες παρουσίες.

Έχοντας πετύχει υψηλή αναγνωρισιμότητα, η εταιρεία ακολουθεί μια σταθερή αναπτυξιακή πορεία, που οφείλεται στη μεγάλη ποικιλία και το value for money των προϊόντων και που ενισχύεται από το πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο των καταστημάτων της.

Διαβάστε περισσότερα για την πρόταση franchise MIGATO εδώ!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MIGATO