Νέο κατάστημα MyFlex/Flex Stores έρχεται στο Περιστέρι

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 12 Σεπτεμβρίου 2022
Νέο κατάστημα MyFlex/Flex Stores έρχεται στο Περιστέρι

To MyFlex/Flex Stores ήρθε για να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην wellness και fitness αγορά. Βασισμένο σε καινοτόμες ιδέες και πρακτικές, το MyFlex προσφέρει στον καταναλωτή υπηρεσίες που φέρνουν αποτελέσματα δημιουργώντας φανατικό κοινό. Όσο αυξάνεται η δημοτικότητα του brand τόσο περισσότερος κόσμος θέλει να ανακαλύψει την μέθοδο του MyFlex αλλά και ανυπομονεί να “έρθει” στην γειτονιά του επόμενο κατάστημα MyFlex/Flex Stores.

Η αρχή έγινε στη Νέα Σμύρνη που μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να προσελκύσει καινούργιους πελάτες. Μέσα σε λίγους μήνες από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος franchise, το Περιστέρι προετοιμάζεται για να υποδεχτεί το δικό του κατάστημα. Το κοινό ήδη ανυπομονεί καθώς οι εργασίες συνεχίζονται ώστε το νέο MyFlex/Flex Stores σύντονα να ανοίξει τις πόρτες του.

myflex/flexstores

Η νέα εμπειρία στο Wellness!

Το MyFlex/FlexStores αποτελεί μια καινοτόμα και ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση για τους επενδυτές που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια εξειδικευμένη επιχείρηση. Σε μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει, το MyFlex προσφέρει ανταγωνιστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που δημιουργούν πιστότητα και επαναληψημότητα. “Πιστεύω στις  δυνατότητες του project και πιστεύω ότι μπορεί  να έχει μεγάλη εξέλιξη και χαίρομαι που είμαι μέρος αυτής της δουλειάς”, αναφέρει o Βαγγέλης Παπανικόλας στο FRANCHISE SUCCESS.

Όλες οι πρακτικές του MyFlex προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα που καθορίζονται από την επιστήμη καθώς και την τεχνολογία. Επιπλέον η εταιρεία επενδύει στη συνεχιζόμενη κατάρτιση ενώ παράλληλα καλλιεργείται πνεύμα συνεχούς βελτίωσης. To MyFlex/Flex Stores στηρίζεται σε ευρεσιτεχνία του ιδρυτή της εταιρείας και ήδη αποτελεί αναγνωρισμένο brand name στην αγορά του Wellness.

MyFlex/Flex Stores

Επιχειρηματικό μοντέλο με διαχρονική κερδοφορία

Εκτός όμως, από το καινοτόμο concept, το MyFlex/FlexStores έχει σχεδιάσει ένα δομημένο σύστημα franchise ώστε να παρέχει στο νέο συνεργάτη όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να φτάσει στην επιτυχία:

  • Υψηλή και ανταγωνιστική κερδοφορία καθώς συνδυάζει 2 κλάδους της αγοράς. (υπηρεσίες και λιανική).
  • Επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο διασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία.
  • Ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.
  • Ασφάλεια και αξιοπιστία, πάντα δίπλα στον συνεργάτη, καθοδηγώντας τον στα πιο καίρια σημεία.
  • Γρήγορο άνοιγμα, εργαλεία grand opening & τοπικού marketing που διασφαλίζουν τη γρήγορη διείσδυση και φήμη στην τοπική αγορά.

Για τις καλές πρακτικές στο franchising στον κλάδο του wellness και στην επιχειρηματική κοινότητα, το MyFlex – Flex Stores τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER FITNESS FRANCHISE, στα The Franchise Success Awards 2022Στη σύντομη αλλά δυναμική πορεία τους, τα MyFlex – Flex Stores, έχουν αναπτύξει καινοτόμες πρακτικές και λειτουργίες αναδιατάσσοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα στον χώρο της ευεξίας και της ομορφιάς, στην ελληνική αγορά

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MYFLEX / FLEXSTORES