Νέο κατάστημα Γρηγόρης στον Βόλο

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 26 Αυγούστου 2022
Νέο κατάστημα Γρηγόρης στον Βόλο

Η αλυσίδα Γρηγόρης, από τους πρωτοπόρους υιοθέτησης του franchising ως εργαλείο ανάπτυξης, εξελίσσεται, επενδύοντας σε υποδομές, οργάνωση, branding, τεχνολογία, συστήματα/διαδικασίες, ανθρώπινο δυναμικό, θέτοντας παράλληλα, νέα πρότυπα στον χώρο. Η ανάπτυξη του δεν σταματά και μέχρι στιγμής έχει ανοίξει καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία. Επόμενος σταθμός αυτού του επιτυχημένου δικτύου είναι ο Βόλος.

Το νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά του καλοκαιριού προσφέροντας τα μοναδικά σε ποιότητα προϊόντα που διαθέτει η αλυσίδα Γρηγόρης.

Νέο κατάστημα Γρηγόρης στο Βόλο (1)

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα μας εδώ και 50 χρόνια, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ενώ διαθέτει περισσότερα από 360 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες εταιρείες καταστημάτων καφέ. Μάλιστα τον περσινό Μάιο και με αφορμή τον εορτασμό για τα 50 χρόνια της εταιρείας «Γρηγόρης» προχώρησε σε αναβάθμιση της εικόνας στα καταστήματά της, σηματοδοτώντας έτσι το πέρασμα σε μία καινούργια εποχή. Στον κόσμο του franchising εισήλθε το  1994  καθιστώντας την από τους πρωτοπόρους υιοθέτησής του ως εργαλείο ανάπτυξης.

Νέο κατάστημα Γρηγόρης στο Βόλο (1)

Φέτος ο Γρηγόρης ξεχώρισε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022 με το βραβείο GOLD WINNER EXCELLENCE IN MARKETING καθώς ηγήθηκε μιας πολύπλευρης, εξωστρεφούς, καινοτόμου και ιδιαίτερα αποτελεσματικής στρατηγικής marketing.

Είναι η δεύτερη χρονιά που ο Γρηγόρης βραβεύεται στον θεσμό των  The Franchise Success Awards καθώς πέρισι του απονεμήθηκε το “Stelios Stavridis” Award for Excellence in Franchising για τη συνολική του προσφορά και πολυετή παρουσία στον χώρο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ