Νέο κατάστημα Γρηγόρης στην Αχαρνών

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 17 Ιουνίου 2024
Νέο κατάστημα Γρηγόρης στην Αχαρνών

Ένα νέο franchise κατάστημα Γρηγόρης ξεκίνησε τη λειτουργία του από το Σάββατο 15/06/2024 στην Αχαρνών 282, στην Αθήνα. Το νέο αυτό κατάστημα Γρηγόρης υποδέχεται πλέον καθημερινά τους επισκέπτες και περαστικούς, προσφέροντάς τους μία ξεχωριστή εμπειρία καφέ και φαγητού.

Τα εκλεκτά blends καφέ του Γρηγόρη, τα πρωτότυπα ροφήματα, οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί και μία μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές πίτες, φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς, ευφάνταστες σαλάτες, protein avocado bowls, burgers, hot dog, λαχταριστά γλυκίσματα, wellbeing & vegan προϊόντα, γίνονται ανάρπαστα κάθε στιγμής της ημέρας.

γρηγόρης

Franchisor of the Year 2024

Ο «Γρηγόρης» τιμήθηκε από την επιτροπή αξιολόγησης κι επιλογής των THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS με το βραβείο GOLD WINNER FRANCHISOR OF THE YEAR 2024, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στο franchising, στον κλάδο της εστίασης, καθώς και στην ελληνική οικονομία συνολικά.

γρηγόρης the franchise success awards 2024

Great Place to Work 2024

Ο Γρηγόρης αναδείχθηκε επίσης Great Place to Work για το 2024, ξεχωρίζοντας για την κουλτούρα συμπερίληψης, την εντιμότητα της Διοίκησης και το αίσθημα υπερηφάνειας που προσφέρει στους εργαζομένους του. Τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης είναι αποτέλεσμα πετυχημένων πρακτικών και δράσεων που σχεδιάζει και υλοποιεί ο Γρηγόρης. Πρακτικών που προάγουν τη συμπερίληψη και την κουλτούρα συνεργασίας καθώς και δράσεων που στοχεύουν στην ευημερία των εργαζομένων, την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και την προσωπική τους εξέλιξη.

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή εδώ και πάνω από 50 χρόνια, σε κάθε γειτονιά και πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 10η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Η οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουν μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά επισκέπτονται τα καταστήματα της αλυσίδας, με την εγγύηση κάθε πελάτης να έρχεται και να φεύγει από τα καταστήματά της με χαμόγελο, απολαμβάνοντας πάντοτε παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και καφέ με την υπογραφή Γρηγόρης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ