Νέο κατάστημα Γρηγόρης στον Κορυδαλλό

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 11 Ιουλίου 2022
Νέο κατάστημα Γρηγόρης στον Κορυδαλλό

Το δίκτυο του Γρηγόρη, συνεχίζει με συνέπεια την αναπτυξιακή του πορεία με ένα νέο κατάστημα, αυτήν τη φορά στον Κορυδαλλό. Εδώ και λίγες ημέρες, στη διεύθυνση Αθηνάς 62-64, κάτοικοι, εργαζόμενοι και θαμώνες της περιοχής, μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία του ποιοτικού καφέ αλλά και ιδιαίτερες συνταγές σε σνακ, με γνήσια υλικά που τον τοποθετούν διαρκώς στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. Η γνώση της ομάδας του Γρηγόρη στον καφέ και τα ροφήματα, η φιλική ατμόσφαιρα και η σταθερά υψηλή ποιότητα έρχονται να συμπληρώσουν τις αξίες ενός επιτυχημένου franchise δικτύου καταστημάτων που έχει κατακτήσει την καρδιά εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, για πάνω από 45 χρόνια.

Γρηγόρης_καφές

Για την ιστορία, το 1972, στη Δάφνη, ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος άνοιξε αυτό που έμελλε να γίνει το πρώτο κατάστημα Γρηγόρης. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και πάνω από όλα χαμόγελο, το πρώτο κατάστημα έγινε ο οδηγός για τη μελλοντική ανάπτυξη του δικτύου.

Από τότε, ο Γρηγόρης αναπτύσσεται συνεχώς και σήμερα διαθέτει περισσότερα από 340 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, μέσω συνεργασίας franchise, καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ