Νέο κατάστημα Choco Coffee στο Γιόφυρο

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 22 Νοεμβρίου 2022
Νέο κατάστημα Choco Coffee στο Γιόφυρο

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια του Choco Coffee με την δημιουργία ενός νέου καταστήματος στο Γιόφυρο (Μενελάου Παρλαμά 2-6), σε ένα κομβικό σημείου του Ηρακλείου. Ειδικότερα το κατάστημα βρίσκεται λίγο πριν την είσοδο στον Β.Ο.Α.Κ. συνδυάζοντας  με τον καλύτερο τρόπο τον ελεύθερο χρόνο με την κίνηση στο δρόμο.

Συνεχίζεται έτσι το επενδυτικό πλάνο της αλυσίδας που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Το Choco Coffee προσφέρει οικείες γευστικές προτάσεις, που κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί. Εμπεριέχει ένα κατάλογο με μεγάλη προϊοντική γκάμα που μπορεί να καλύψει διαφορετικές ανάγκες σε διαφορετικές ζώνες, σε έναν χώρο που σέβεται τον επισκέπτη και την ανάγκη του να περάσει όμορφες στιγμές.

Εκτός από τον καφέ, που είναι γεμάτος γεύση και ιδιαίτερα αρώματα, με χαρμάνι ειδικά φτιαγμένο για την επιχείρηση, το Choco Coffee έχει γίνει γνωστό για τις αλμυρές και γλυκές επιλογές του. Πιο συγκεκριμένα,  σφολιάτες, τορτίγιες, pancakes, churros, donuts, κρέπες, ακόμα και vegan προϊόντα, μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών.

To Choco Coffee είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα που προσφέρει ένα concept με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης. Αφορά μια πρόταση που παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο χώρο της καφεστίασης. Διαθέτει ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο  που περιλαμβάνει τέσσερις υπερσύγχρονους τύπους καταστημάτων, ώστε ο franchisee να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει στην περιοχή του.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CHOCO COFFEE