Νέο κατάστημα INGLOT στον Πειραιά

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 01 Απριλίου 2019
Νέο κατάστημα INGLOT στον Πειραιά

H INGLOT συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία και μας συστήνει το νέο της κατάστημα στον Πειραιά, επί της οδού Τσαμαδού 36, όπου το κοινό βρίσκει στο εξής τα εντυπωσιακά καλλυντικά της που έχουν αγαπήσει makeup artists και πελάτες! Τα προϊόντα της INGLOT βασίζονται σε πρωτοποριακές φόρμουλες από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, όλα σε συμφέρουσες τιμές, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε γυναίκας!

Η INGLOT δραστηριοποιείται σε 80 χώρες και διαθέτει περισσότερα από 800 σημεία πώλησης παγκοσμίως. Στην ελληνική αγορά συστήθηκε το 2012 από τον όμιλο Χυτήρογλου. Σήμερα, αριθμεί 11 καταστήματά στη χώρα μας (The Mall Athens, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Metro Mall, Athens Heart Mall, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Λάρισα, Κόρινθο) και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της μέσω συνεργασιών franchise.

Το concept INGLOT υποστηρίζεται από marketing ενέργειες και δυναμική παρουσία στις εκδόσεις μόδας και ομορφιάς αλλά και στα social media, γεγονός από το οποίο επωφελείται απόλυτα ο υποψήφιος συνεργάτης, ο οποίος εισέρχεται στην αγορά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ο franchisee της INGLOT εκπαιδεύεται κατάλληλα από την εταιρεία, ώστε να λειτουργεί αποδοτικά τη δική του επιχείρηση, η οποία φέρει ένα γνωστό brand με πελάτες σε παγκόσμια κλίμακα!

Για να γίνεις μέλος της δυναμικής οικογένειας της INGLOT, πάτησε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

INGLOT