Νέος Γρηγόρης στη Ρουμανία!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 19 Φεβρουαρίου 2019
Νέος Γρηγόρης στη Ρουμανία!

Ακόμη ένας Γρηγόρης άνοιξε τις πόρτες του μέσω συνεργασίας franchise στη Ρουμανία, στο πιο πολυσύχναστο σημείο του Βουκουρεστίου! Στο εξής, στη Lipscani, η οποία αποτελεί το ιστορικό κέντρο της πόλης, ο νέος Γρηγόρης χαρίζει το καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας στους τουρίστες και στους κατοίκους της περιοχής!

Σε ένα υπέροχα διατηρημένο κτίριο που χτίστηκε το 1890, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν καθημερινά μία μεγάλη ποικιλία καφέ, χυμών και αγαπημένων ελληνικών γεύσεων σε ένα περιβάλλον που αναδεικνύει το αρχικό design του χώρου.

Στους ρυθμούς μιας μεγαλούπολης που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, το πεπειραμένο προσωπικό του καταστήματος είναι έτοιμο να προσφέρει καθημερινά στους πελάτες του ένα ταξίδι γεύσης με άρωμα και χαμόγελο Ελλάδας.

O Γρηγόρης στη ρουμανική πρωτεύουσα έχει δώσει μία διαφορετική νότα και προσέγγιση στην εστίαση της τοπικής αγοράς. Από τις πρώτες μέρες, οι Ρουμάνοι αγκάλιασαν με ιδιαίτερη αγάπη τις πίτες από ελληνικές πρώτες ύλες, τη χωριάτικη ελληνική σαλάτα,  τα επιδόρπια γιαουρτιού & τους φρεσκοστυμμένους χυμούς ενώ μεγάλη ανταπόκριση βρίσκουν και οι επιλογές κρύου καφέ -ιδιαίτερα του αγαπημένου και στους Έλληνες espresso freddo και cappuccino freddo.

Το νέο κατάστημα είναι ένα ακόμα στρατηγικό βήμα στην περαιτέρω ανάπτυξη του Γρηγόρη στη γειτονική χώρα, με σημαντικό αριθμό νέων καταστημάτων να προγραμματίζονται μέσα στην επόμενη πενταετία.

Με πάνω από 330 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, ο Γρηγόρης έχει κατακτήσει επάξια τη θέση της 9ης μεγαλύτερης αλυσίδας καφέ στην Ευρώπη.

Για να αποκτήσεις τον δικό σου Γρηγόρη, πάτησε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ