Νέο project από την ομάδα του Τhe Juice Bar!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 23 Ιανουαρίου 2018
Νέο project από την ομάδα του Τhe Juice Bar!

H οικογένεια του The juice Bar αφουγκράζεται τις ανάγκες τις αγοράς και αποκτά νέο μέλος που ακούει στο όνομα The Juice Bar in a Shop!

Με το ολόφρεσκο, δυναμικό, ευέλικτο concept έρχεται για να στηρίξει τις μεγάλες επιχειρήσεις, εμπλουτίζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Χαμηλή επένδυση με πολλαπλά οφέλη

Μπορεί να στηθεί σε μόλις 16 τ.μ μέσα σε μερικές ημέρες με χαμηλά κόστη τόσο σε επίπεδο entry fees, αλλά και σε κατασκευαστικό επίπεδο, αφού ουσιαστικά πρόκειται για ένα αυτόνομο Bar που ενσωματώνει όλη τη μαγεία του The Juice Bar!

Με κάθε επένδυση, διατίθεται με τη μορφή χρησιδανείου σχεδόν το μισό σύνολο του εξοπλισμού που απαιτείται, ύψους άνω των 10.000 ευρώ. Δηλαδή, τα entry fees υπερκαλύπτονται από τον παρεχόμενο καινούριο εξοπλισμό που εγκαθίσταται, μηδενίζοντας το κόστος της επένδυσης.

Γιατί franchise με The Juice Bar;

Με το να γίνετε μέλη αυτής της μεγάλης οικογένειας, θα δημιουργήσετε και εσείς μία όαση χαλάρωσης, υγείας και ευεξίας μέσα στις επιχειρήσεις, ένα hot spot που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των ηλικιών και θα προσφέρει στον καταναλωτή τα πιο αγνά και γευστικά προϊόντα!

Επιπλέον, η εκπαίδευση των franchisees υλοποιείται από το έμπειρο προσωπικό του The Juice Bar, το οποίο στέκεται στο πλευρό τους πριν και κατά τη διάρκεια λειτουργείας των δικών τους The Juice Bar in a Shop.

Για να δημιουργήσεις το δικό σου The Juice Bar in a Shop πάτησε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

THE JUICE BAR