Νέο Bufala Gelato σύντομα στην Πάτρα!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 09 Ιανουαρίου 2020
Νέο Bufala Gelato σύντομα στην Πάτρα!

Συνεχίζεται δυναμικά η επέκταση του δικτύου του Bufala Gelato με ένα νέο κατάστημα στην Πάτρα το επόμενο διάστημα.

Tο Bufala Gelato ξεκίνησε το 2016 στo One Salonica Mall, στη Θεσσαλονίκη, με το πρώτο κατάστημα του δικτύου.

Η ιδέα πως μια φρεσκοψημένη βάφλα μπορεί να μεταμορφωθεί σε χωνάκι και να «πλημμυρίσει» με φρέσκο παγωτό ημέρας, είχε φτάσει στα αυτιά του αθηναϊκού κοινού, που ανυπομονούσε να τη γευτεί!

9c66141487

Έναν χρόνο αργότερα, το Bufala Gelato «κατεβαίνει» στη Γλυφάδα, ξεσηκώνοντας τους gelato lovers των Νοτίων Προαστίων. Μέσα σε μόλις 3 χρόνια, το δίκτυο επεκτείνεται σε Λάρισα και Αττική, με καταστήματα σε Βουλιαγμένη, Βούλα, Νέα Σμύρνη, Χαλάνδρι και Κηφισιά σκορπίζοντας απόλαυση από την πρώτη… μπουκιά!

Μία gelateria, ιδανική franchising

Δομημένο εξ αρχής για να αναπτυχθεί μέσω franchising, το Bufala Gelato διαθέτει τυποποιημένες κι αναλυτικές συνταγές, ώστε ο υποψήφιος συνεργάτης να παράγει φρέσκο παγωτό ημέρας, χωνάκια και βάφλες, ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζεται, με μηχανήματα εύκολα στη διαχείριση. Επίσης, η εταιρεία μεριμνά για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση τόσο του franchisee, όσο και του προσωπικού του, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσα από σεμινάρια. Στόχος πάντα, η αποδοτικότητα κι η εύρυθμη λειτουργία κάθε καταστήματος του δικτύου.

bufala gelato 1

Ο υποψήφιος franchisee του Bufala Gelato εξασφαλίζει διαρκή υποστήριξη σε όλα τα στάδια της συνεργασίας. Πριν το άνοιγμα της δικής του επιχείρησης, εκπαιδεύεται στα υφιστάμενα καταστήματα, όσον αφορά το λειτουργικό κομμάτι. Έπειτα, παρέχεται συνεχής υποστήριξη, τόσο σε θέματα που αφορούν τα προϊόντα, όσο και στο στήσιμό τους. Εφόσον επιλεγεί το προσωπικό του, περνάει στη δεύτερη βαθμίδα εκπαίδευσης, η οποία είναι συμπεριφορική. Η ομάδα του Βufala Gelato του μεταδίδει όλη την αύρα και την εμπειρία, την οποία στη συνέχεια μεταδίδει ο ίδιος στο νέο «παιδί» της αλυσίδας.

Θες να αποκτήσεις το δικό σου Bufala Gelato; Μάθε περισσότερα, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
BUFALA GELATO