Νέο BARISTI SPECIALITY COFFEE στη Μαρίνα Ζέας

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουλίου 2019
Νέο BARISTI SPECIALITY COFFEE στη Μαρίνα Ζέας

Η BARISTI SPECIALITY COFFEE συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, με νέο κατάστημα μέσω συνεργασίας franchise στον Πειραιά και συγκεκριμένα στη Μαρίνα Ζέας.

Η ομάδα της Baristi Speciality Coffee με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην αγορά της καφεστίασης, προσφέρει ολοκληρωμένη και δια βίου εκπαίδευση των συνεργατών της και του προσωπικού των καταστημάτων σε όλες τις διαδικασίες εξυπηρέτησης των πελατών και διαχείρισης του καταστήματος.

Επίσης, παρέχεται συνεχής και άμεση υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία, πλήρης προϊοντική γκάμα, αποτελούμενη από προϊόντα ανώτερης ποιότητας και πιστοποιημένο speciality καφέ, όπως και κορυφαίο design καταστημάτων, σε επιλεγμένα κεντρικά σημεία με προσιτό ενοίκιο.

Παράλληλα, ο συνεργάτης/franchisee της Baristi Speciality Coffee επωφελείται από την αποκλειστικότητα στην προτεινόμενη περιοχή, ώστε να διασφαλιστεί η κερδοφορία και η ανάπτυξη του καταστήματός, καθώς και από το δυνατό brand name & στρατηγικό σχεδιασμό που στοχεύει στη βελτίωση εταιρικής εικόνας, χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για την ανάπτυξη, προβολή και προώθηση των καταστημάτων του δικτύου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BARISTI SPECIALITY COFFEE