Νέες σουσαμένιες, Mon Kulur “καλημέρες” σε Δάφνη και Αμπελόκηπους

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 27 Σεπτεμβρίου 2019
Νέες σουσαμένιες, Mon Kulur “καλημέρες” σε Δάφνη και Αμπελόκηπους

Κατέφθασαν! Ζυμωτές γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, επενδυμένες σε χαμόγελα χαράς, που κάνουν κάθε καθημερινότητα πιο νόστιμη από ποτέ. Νέα αποκτήματα της πιο σουσαμένιας αλυσίδας είναι το κατάστημα της Δάφνης και των Αμπελοκήπων.

mon-kulur-kafes

Αριθμώντας ήδη τα 14 καταστήματα, η Mon Kulur έχει γίνει ο νέος θεσμός της καθημερινότητας εκατοντάδων πελατών. Θα συναντήσεις παντού κάποιον, που θα κρατά το ασπρόμαυρο σακουλάκι, με την αγαπημένη του λιχουδιά στο ένα χέρι, ενώ το ίδιο ασπρόμαυρο packaging, στο άλλο χέρι, θα εμπεριέχει το αγαπημένο ρόφημα του πελάτη.

mon-kulur-franchise

Γιατί η αλυσίδα Mon Kulur έγινε viral;

Γιατί:

  • Προσφέρει τον πιο νόστιμο καφέ
  • Έχει μια τεράστια προϊοντική ποικιλία κουλουριών, brioche, κουλουροκριτσινιών και άλλων λιχουδιών που σβήνουν την πρωινή, μεσημεριανή και απογευματινή λιγούρα!
  • Ξέρει ότι η καλημέρα είναι μια ξεχωριστή υπόθεση, που λέγεται ονομαστικά

mon-kulur-dafnh

Ποιότητα & αποκλειστικές συνταγές

Γνωρίζει ότι η ποιότητα είναι αυτή που κάνει πάντοτε τη διαφορά. Έτσι, φροντίζει κάθε στιγμή να τη διατηρεί ψηλά. Πώς το καταφέρνει; Διατηρώντας τις παραδοσιακές συνταγές, που έχει κληρονομήσει από τον παππού της, η 3η γενιά αρτοποιών, προσθέτει μοντέρνες πινελιές, συνθέτοντας γευστικά αριστουργήματα!

mon-kulur-ampelokipi

Παράλληλα, φροντίζει για την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών της. Έχοντας συνάψει συμφωνίες με τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς, η αλυσίδα Mon Kulur προσφέρει πάντοτε προϊόντα, που μυρίζουν… φρέσκο, ζυμωτό, παραδοσιακό κουλούρι, που ζυμώνεται μπροστά στον πελάτη.

Οι περαστικοί κοντοστέκονται, μαγεύονται από το άρωμα και διαβαίνουν το ασπρόμαυρο κατώφλι του καταστήματος. Η μια σουσαμένια, ζυμωτή επιλογή συμπληρώνεται από μια ακόμη και κάπως έτσι, η μέση απόδειξη ανεβαίνει. Και τι σημαίνει αυτό για τον franchisee, εκτός από χαμηλό breakeven και υψηλά περιθώρια κέρδους; Σημαίνει ότι κάθε Mon Kulur-ίστας γίνεται το επίκεντρο της γειτονιάς του, ζυμώνοντας… χορτασμένα χαμόγελα!

Για το δικό σου Mon Kulur, μπες εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR