Νέες νότες μαγείας από το Hans & Gretel, με νέα καταστήματα

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 05 Ιουλίου 2019
Νέες νότες μαγείας από το Hans & Gretel, με νέα καταστήματα

Σήμερα η πιο παραμυθένια αλυσίδα της αγοράς μοίρασε νέες νότες μαγείας στα Σπάρτα, συστήνοντας το νέο κατάστημα Hans & Gretel, στο εμπορικό κέντρο Smart Park.  Αύριο σειρά έχει το Ρέθυμνο της Κρήτης, που θα αποτελέσει το νέο «εργοστάσιο γλυκών και ζαχαρωτών», για μικρούς και μεγάλους.

Έχει περάσει μόνο ένας χρόνος από τότε που η αλυσίδα μπήκε στον χώρο του franchising και ήδη μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα αριθμεί ήδη τα 7 καταστήματα, πραγματοποιώντας ανάπτυξη, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Διαχρονικό concept, όσο και τα παραμύθια

Μπορεί το Hans & Gretel να έχει την μεγαλύτερη ποικιλία γλυκισμάτων και ζαχαρωτών απ’ όλο τον κόσμο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που έχει κάνει το κατάστημα σημείο αναφοράς σε κάθε βόλτα. Τόσο το πρωτότυπο packaging, όσο και το μοναδικό story που βασίζεται σε κατοχυρωμένες φιγούρες, τις οποίες ενσαρκώνει το προσωπικό κάθε καταστήματος, αποτελούν μοναδικότητες του concept.

Το περιτύλιγμα όλων αυτών αποτελεί το σπίτι της καλής μάγισσας Έμιλυ, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος βγαλμένος από τα παιδικά μας παραμύθια. Ένα ζαχαρόσπιτο στο δάσος που υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για να στεγάσει τις πιο γλυκές στιγμές τους.

Εύκολη διαχείριση και λειτουργία

Με το μαγικό ραβδάκι του Hans & Gretel, το franchising γίνεται απλή υπόθεση και η συνεργασία απόλαυση. Γιατί ο μελλοντικός συνεργάτης δεν χρειάζεται να έχει προηγούμενη εμπειρία στον χώρο. Χρειάζεται απλά να μοιράζεται το όραμα της εταιρείας για μαγικές εικόνες, ξεχωριστές γεύσεις και γλυκά χαμόγελα.

Χάρη στην πλήρη εκπαίδευση και τα λεπτομερή εγχειρίδια λειτουργίας, ο franchisee έχει το προνόμιο να πάρει στα χέρια του μέσα σε 2 μόλις μήνες ένα κατάστημα εύκολο στη λειτουργία, που θα μπορεί να το διαχειριστεί με άνεση από την πρώτη κιόλας μέρα.

Η ομάδα της εταιρείας βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του franchisee, καθοδηγώντας τον και ανοίγοντάς του τον δρόμο για την δική του μοναδική παραμυθοχώρα.

Are you hungry for magic? Μπες εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL