Νέες εμπειρίες και γεύσεις στο Koi sushi bar

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 28 Ιουνίου 2017
Νέες εμπειρίες και γεύσεις στο Koi sushi bar

Ο γνήσιος εκπρόσωπος της ιαπωνικής κουζίνας, το Koi sushi bar, συνεχίζει να διαγράφει το δικό του success story και να αναπτύσσεται συνεχώς, προσφέροντας μοναδικές γευστικές απολαύσεις, μέσα από μια πρόταση που έλειπε από την ελληνική αγορά.

Το sushi πλέον είναι προσιτό σε όλους, καθώς οι ανταγωνιστικές τιμές, η φιλική εξυπηρέτηση και η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του καταστήματος προσελκύει μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού καθημερινά.

Κάτω από το πρίσμα του ποιοτικού value for money φαγητού που προσφέρει, δημιουργήθηκε ένα ανανεωμένο προϊοντικό μείγμα για τους πελάτες και 2 νέοι extra κατάλογοι που θα περιλαμβάνουν premium πιάτα και cocktails.

Και οι δύο αυτοί κατάλογοι έρχονται με σκοπό να αναβαθμίσουν την εμπειρία του καταναλωτή στα καταστήματα Koi. Το σλόγκαν για αυτό είναι Enjoy the Japanese experience of Koi Sushi Bar “.

Οι γεύσεις εμπλουτίζονται και το κοινό διευρύνεται, γεγονός που οδηγεί στην αύξηση της επισκεψιμότητας και της μέσης ημερήσιας απόδειξης ενός καταστήματος.H ταχεία ανάπτυξη της αλυσίδας καθιστά το Koi sushi bar ως τη Νο1 επιλογή όσων θέλουν να ενταχθούν σε ένα υγιές δίκτυο με αυξημένες πιθανότητες κερδοφορίας και υψηλής απόδοσης.

Η εταιρεία σήμερα απαριθμεί 12 καταστήματα (5 εταιρικά, 7 franchise).

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KOI SUSHI BAR